sreda, 24 julija, 2024

Botri: Neverjeten preobrat šokiral vse, tudi igralce priljubljene serije

Ste mislili, da bo imela serija Botri le tri sezone? Zmotili ste se, zgodil se je namreč nepričakovan preobrat, ki je vse šokiral.

Kot poroča Slobodna Dalmacija, se zelo priljubljena hrvaška serija Botri ne bo končala s tretjo sezono. Kljub temu, da je bilo sprva tako načrtovano, pa so se očitno ustvarjalci serije premislili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

Ob koncu snemanja tretje sezone Botri se je ekipa javno poslovila. Izrazili so spoštovanje gledalcem, ki so tako strastno in zavzeto spremljali vse tri sezone serije Botri.

Ustvarjalci so omenili tudi igralce, ki naj bi skozi snemanje vseh treh sezon med seboj spletni prav posebne prijateljske vezi. Prav vsem se je bilo hudo posloviti.

Zadnji prizor sta posnela igralca Olga Pakalović in Vladimir Tintor, ki v seriji igrata zakonca Vesno in Aljošo Gotovca, igralski kolegi in člani produkcije pa so ju razveselili z zadnjim aplavzom.

“Dve leti sta leteli tako, da smo na krilih nosili vreče spominov, smeha, objemov, dela, druženja, solz, prijateljstva in veliko, veliko ljubezni. Moji neponovljivi “Botri”. Hvala vsem za vsak dan. Za 423 epizod, 14.000 prizorov in 250.000 izgovorjenih vrstic. Vse te nasmejane oči so bile več kot dve leti ena velika družina in paviljon 16 je bil naš dom. Moje srce si pobarval z najlepšimi barvami. Hvala, hvala, hvala in največji BRAVO, moji najdražji Botri,” je na Instagramu zapisala splitska igralka Ana Uršula Najev, ki je v seriji igrala Luce.

Snema se 4. sezona

In ko so že vsi, tako igralci kot tudi gledalci mislili, da je serije Botri konec, se je zgodil preobrat. Kot ekskluzivno poroča Slobodna Dalmacija, so si na Nova TV premislili in v največji tajnosti se je že začelo snemnaje četrte sezone serije Botri. Kot poročajo, naj bi na televizijske zaslone nova nadaljevanja prišla že to jesen.

botri
Ana Uršula Najeve in Momčilo Otašević (foto: Nova TV)

Kot poroča omenjeni portal, pa je ta novica šokirala tudi igralce, saj so bili prepričani, da se je serija zaključila. Za nekatere igralce to ni bilo enostavno, saj so morali preložiti svoje obveznosti in začeti s snemanjem četrte sezone serije Botri.

Ustvarjalci serije Botri naj bi se premislili zato, ker je serija res doživela velik in zavidljiv uspeh.

Serijo Botri so na Nova TV začeli predvajati v začetku leta 2022, serija je takoj postala uspešnica, v njej so zaigrali številni znani hrvaški igralci. Med njimi so: Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić, Lara Obad, v novi sezoni pa so se jim pridružili še Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek, kot številni epizodni akterji, ki naj bi popestrili dogajanje v Zaglavi.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte