četrtek, 25 julija, 2024

Botri: Bodo snemali tudi 4. sezono priljubljene serije?

Priljubljena hrvaška serija Botri je veliko navdušenja požela tudi pri nas. Bodo ustvarjalci snemali še četrto sezono?

Slovenske gledalce, ki z navdušenjem spremljajo hrvaško serijo Botri, čaka še tretja sezona. Na hrvaškem jo bodo začeli predvajati po novem letu, kdaj pa bo serija na ogled pri nas, še ni znano.

Četrte sezone serije Botri ne bo. (foto: Nova TV)

Se pa že sedaj številni navdušenci sprašujejo, ali je 3. sezona serije Botri res zadnja, ali se nemara pripravlja tudi snemanje še 4. sezone. A kot pravijo ustvarjalci serije, se bo serija Botri s 3. sezono zagotovo zaključila, torej 4. sezone ne bo.

Snemanje zadnje scene

Medtem ko gledalci še naprej uživajo v novih oddajah priljubljene serije Botri, pa se je pred kratkim tudi uradno zaključilo snemanje ene najbolj popularnih hrvaških serij.

Kot poroča hrvaški Story, je ekipa priljubljene serije ob koncu snemanja izrazila globoko hvaležnost občinstvu, ki jih je podpiralo na celotnem potovanju skozi serijo, ki je osvojila srca gledalcev po vsej Hrvaški.

“To je bilo res najdaljše snemanje v mojem življenju, verjamem, da tudi v življenjih drugih. Najdlje trajajoča telenovela s 423 epizodami, čutim velik ponos in hvaležnost za to ekipo, za velik privilegij delati tak televizijski projekt,” je povedala Daria Lorenci Flatz, ki je v seriji igrala Jadranko Macan.

Zadnji prizor

Zadnji prizor sta posnela igralca Olga Pakalović in Vladimir Tintor, ki v seriji igrata zakonca Vesno in Aljošo Gotovca, igralski kolegi in člani produkcije pa so ju razveselili z zadnjim aplavzom.

“Cel dan imam prebliske od začetka do danes, ko je nekako konec. Kot da bi izgubil družino. Bilo je čudovito, takšne stvari se res ne zgodijo pogosto. To je bilo dolgo obdobje, ko smo bili resnično povezani. In morda nikoli nisem imel boljšega partnerja, ki je ves ta čas skrbel name, vsi smo imeli potrpljenje drug do drugega. Iz krize smo šli v lepoto,” je za revijo IN povedala Olga Pakalović.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte