ponedeljek, 15 julija, 2024

Mesečni horoskop: Junij in julij

Kaj za junij in julij pravijo zvezde? Preberite mesečni horoskop, ki ga pripravlja astrologinja Dolores …

OVEN
V prvi tretjini prvega poletnega meseca junija bo vaš vladar Mars potoval po vašem znaku. Prinaša vam ogromno energije, moči, borbenosti in ambicioznosti. Tudi v preostanku meseca vam ne bo primanjkovali vztrajnosti za dosego aktiviranih ciljev.
Dom, družina in domače zadeve bodo zelo aktualno področje v drugi polovici meseca. Prav tako vas bo področje partnerstva zaposlovalo večji del pričetka poletja.
BIK
Prvi dnevi junija se bodo odvijali v ležernem tempu, ki pa se bo še pred polovico meseca popolnoma spremenil z vstopom Marsa v vaše znamenje. Ta vam prinaša borbenost, ambicioznost, vztrajnost. S pomočjo teh lastnosti boste lažje dosegali zastavljene cilje.
Pazite le, da ne boste pretiravali, naj vas vodi zmernost!
Finančno je potrebna večja previdnost pri izdatkih, denar vam lahko vse prehitro polzi med prsti!
DVOJČKA
Junij je zagotovo mesec, ki se ga lahko resnično veselite, eden najboljših v vsem letu! Jupiter vas je že konec maja pričel razveseljevati s svojim odličnim vplivom, kar bo trajalo kar leto dni.
Sonce vas bo v prvih treh tednih meseca obdarilo z odlično vitalnostjo, Merkur bo med 3. – 17. poskrbel za odlično komunikacijo, Venera pa za zadovoljstvo na čustvenem in finančnem področju. Kaj več bi si sploh lahko še želeli, ali je še sploh lahko lepše?
RAK
Od 20. junija dalje, ko vstopi Sonce v vaš znak, se pričenja izredno aktivno in pozitivno obdobje. Malo pred tem boste gostili planet Merkur, zato boste odlični v komunikaciji in predstavitvi svojih idej. Vaša miselna energija bo obarvana tudi z odlično intuicijo, krasno boste kombinirali oba svetova!
Venera, ki vas obišče 17. v mesecu vas bo vidno polepšala, zaživelo bo tudi vaše družabno življenje vse do sredine julija.
LEV
V prvi poletni mesec boste vstopili polni pričakovanj in se veselili toplih dni. Če se bo pojavil notranji nemir, ga boste najbolj pregnali z praktičnim delom, ki vam ga tudi v tem času ne bo zmanjkalo. Ne dovolite nestrpnosti, da stopi v ospredje, naj zmaga vaš pozitiven značaj!
Nebesni svod vam obeta prijetne trenutke, tako v dvoje kot v družbi. Še zlasti prijetno bo v prvi polovici junija in od sredine julija dalje.
DEVICA
Vaš vladar Merkur vam bo izredno naklonjen med 3. – 17. Junijem ter od 25. julija dalje, zato pohitite z delom, saj boste izredno uspešni tako pri dogovarjanju kot tudi pri konkretnem izvajanju zastavljenih nalog.
Izreden porast energije lahko pričakujete po 9. juniju, saj vas bo z njo oskrbel Mars, ki bo potoval po sorodnem znaku. Obeta se živahno družabno in partnersko življenje. Vsi, ki še samevate, boste imeli v tem času odlično podlago, da spremenite svoj status!
TEHTNICA
V prvi polovici meseca junija in drugi julija vas zelo skladni aspekti vodijo do uspeha, zato se aktivirajte, uspeh se vam nasmiha prav na vseh področjih. Energije vam ne bo primanjkovalo.
V drugi polovici meseca se bo vaša pozornost usmerila na dom, družino in domača dogajanja. Zelo sproščeni in razigrani boste, v vaši družbi bo veselo in prijetno. Obeta se tudi potovanje ali počitnice o katerih ste v preteklosti veliko razmišljali.
ŠKORPIJON
Izjemno aktiven, deloven in produktiven mesec je pred vami. Še zlasti po 9. maju, s prestopom Marsa v vam nasprotno znamenje, boste izpostavljeni različnim izzivom, ki jim boste kos. Rezultati vaših prizadevanj bodo vidni že v drugi polovici junija.
Partnerstva, tako zasebna, kot poslovna, bodo imela še zlasti v prvih dneh junija veliko vlogo. Predani svojim željam, za okolico skrivnostni, boste v tem poletju dosegli uspeh, na katerega niste računali.
STRELEC
V prvi polovici junija boste imeli veliko izzivov in priložnosti za dokazovanje. Tokrat bo potrebno precej diplomacije, tudi prilagajanja ljudem ter okoliščinam. Odlično boste komunicirali in vedno našli pravilen pristop pri različnih situacijah v juliju. S koncentracijo bo sicer nekoliko težav, vendar jim boste kos.
Nekoliko upada energije boste občutili v drugi polovici junija, zato ne pretiravajte z napori. Pazljivost velja tudi pri denarju!
KOZOROG
Pričetek meseca bo umirjen, po 9. vas čaka zelo aktivno, dinamično, tudi zahtevno obdobje na delovnem področju. Energije boste imeli dovolj, saj bo Mars v sorodnem znaku poskrbel zanjo. Poguma in ambicioznosti vam ne bo manjkalo. Ker ste po naravni pridni in delovni, boste tudi uspešni, kar velja tudi za drugo polovico julija.
Partnerski in medosebni odnosi bodo imeli v drugi polovici meseca veliko vlogo. Potrebno bo več prilagajanja ljudem in okoliščinam.
VODNAR
V prvih treh tednih junija boste imeli odlično vitalnost, spremlja vas izredno pozitiven vpliv planetov v sorodnem znaku. Med 3. in 17. boste odlično komunicirali. Rojenim v prvi dekadi
Vodnarja se nasmiha sreča tudi zaradi izredno lepega vpliva Jupitra.
V prvi polovici junija ter drugi julija bo vaša priljubljenost naraščala, romantika bo v zraku in tega se lahko resnično veselite. V poletje boste vstopi odlično razpoloženi.
RIBI
V pri polovici junija boste večkrat izpostavljeni okoliščinam, na katere ne boste računali. Lahko, da boste ta čas doživljali nekoliko stresno, vendar je dobra novica, da bo preostanek meseca mineval bistveno drugače.
Večje število planetov v sorodnem vodnem znaku vam prinaša odlično podporo pri delovanju. V osredju bodo dom, družina in domača dogajanja. Medosebne odnose boste lepo nadgradili, kar vam bo v veliko veselje, odlično bo v prvi polovici julija.

Zadnji članki

Ne spreglejte