torek, 23 julija, 2024

Zvezdana Mlakar se po nesreči postavlja nazaj na noge

Slovenska igralka Zvezdana Mlakar se je pred kratkim soočila z nesrečo, zagorel je njen dom. Razkrila je, kako je z njo sedaj …

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je pred kratkim doživela nesrečo, v njenem domu je zagorelo. Kot je pojasnila, je zagorelo v kurilnici, ogenj pa je uničil njeno peč na plin.

Grejemo se z malo pečko na drva v dnevni sobi, upali smo, da ne bo pritisnil hud mraz. Pa je, pa še sneg po vrhu,” je Mlakarjeva pojasnila v novi objavi na Facebooku. Dodala je, da so redno čistili dimnike, je pa res, da niso imeli prazne kurilnice.

Strah ostaja

Mlakarjeva je v nadaljevanju pojasnila, da se je ob nesreči soočila s strahom. “V bistvu je človeka, ko se zgodi nesreča, neskončno strah, najprej, da bo ostal brez strehe nad glavo (torej vsem, ki je nimajo pomagajmo kolikor moremo in zmoremo), strah, da ne bo zmogel vseh pritiskov in strašljivih scenarijev, ki se odvijajo v glavi.”

Med drugim je pojasnila tudi, da so bile prestrašene tudi njene živali, a so jih pomirili, sedaj pa so z njimi še bolj povezani.

Omenila je svoje sinove, ki čistijo in urejajo dom, da bo ta spet tak kot mora biti. Igralka pa se je zahvalila tudi prijateljem in sosedom, ki so takoj priskočili na pomoč. Meni pa, da tudi dobre misli vseh ljudi zelo pomagajo. “Tudi one zdravijo in krepijo,” je zaključila igralka in se zahvalila tudi vsem svojim spletnim prijateljem.

Zadnji članki

Ne spreglejte