torek, 23 julija, 2024

Znani slovenski glasbenik se po 25 letih poslavlja. Oboževalci v šoku

Kot strela z jasnega je odjeknila novica. Da se ta znani slovenski glasbenik poslavlja. Kaj se dogaja?

Priljubljena slovenska glasbena skupina Siddarta je na svojem uradnem profilu na Facebooku in Instagramu sporočila, da bodo po 25 letih delovali kot štiričlanska glasbena skupina. Zapušča jih namreč njihov dolgoletni član Tomaž Okroglič. Kot so poudarili, se je njihovo sodelovanje zaključilo na prijateljski ravni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siddharta (@siddhartaofficialx)

Glasbena skupina Siddharta in njen dolgoletni član Tomaž Okroglič sporočajo, da po mnogih letih skupnega glasbenega ustvarjanja prijateljsko zaključujejo sodelovanje.

Primož Benko, Tomi Meglič, Boštjan Meglič in Jani Hace bodo še naprej skupaj ustvarjali glasbo in nastopali kot Siddharta, Tomaž Okroglič pa se poslavlja kot član skupine in se podaja novim izzivom naproti,” so zapisali.

In še: “Siddharta je v dosedanji sestavi ustvarila številne uspešnice in izvedla nepozabne koncerte, sedaj pa vstopa v novo obdobje glasbenega ustvarjanja in svojim zvestim oboževalcem obljublja nove glasbene poslastice. Tomaž Okroglič ostaja zavezan glasbi, a se bo na svoji novi poti posvetil tudi drugim področjem, ki ga zanimajo.

Primož, Tomi, Boštjan, Jani in Tomaž se zahvaljujejo oboževalcem za dolgoletno podporo in zvestobo, drug drugemu pa želijo vse dobro in veliko uspehov na nadaljnji ustvarjalni poti.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siddharta (@siddhartaofficialx)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte