torek, 23 julija, 2024

Znana slovenska voditeljica vrhunsko ‘zabila’ tak predrzen komentar (se strinjate z njo?)

Znana televizijska voditeljica je zaradi posnetka, ki ga je objavila, prejela tak komentar. Njen odgovor je bil epski!

Znana in priljubljena slovenska televizijska voditeljica Lea Mederal, ki jo mnogi že več let spremljajo v pogovorni oddaji Potep z Leo, kjer med pohodom govori z znanimi slovenskimi obrazi, je vrhunsko odgovorila na komentar njenega spletnega sledilca.

lea mederal
Lea Mederal (foto: Facebook/Lea Mederal)

Mederalova je delila posnetek promocijske narave, pokazala je, kako v dvodelnih kopalkah prihaja iz morja, nato pa se oprha z določenim milom. Tudi pod prho je bila v kopalkah, kar pa je zmotilo nekaj njenih sledilcev.

Pod tuš s kopalkami? Kaj je to zdaj nov trend tuširanja? Bedno do konca,” se je glasil eden izmed komentarjev, na katerega pa je Mederalova odgovorila z besedami: A ti resno mislis, da bom kazala moje prsi celi Sloveniji?”

Za svoj komentar je prejela številne všečke, mnogi pa so ji tudi zapisali, da jim je njen odgovor zelo všeč.

Pred kratkim je spregovorila o boju z boleznijo

Mederalova je pred kratkim s svojimi spletnimi prijatelji in sledilci delila, kako se je borila z boleznijo. Dobila je namreč diagnozo za povečano delovanje ščitnice – bazedovko, ki je avtoimunska bolezen.

Opisala je, kako je potekalo zdravljenje, kako se je odločila, da najprej poskusi brez zdravil, saj so le ta imela veliko negativnih stranskih učinkov in kako se je pozdravila s pomočjo meditacije.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte