četrtek, 25 julija, 2024

Znana slovenska voditeljica med oddajanjem v živo komaj zadrževala smeh (razkrivamo ozadje)

Ste videli, kaj se je dogajalo med predvajanjem v živo znani slovenski TV-voditeljici? Nasmejala je gledalce.

V informativni oddaji Svet na Kanalu A je bilo preteklo sredo zelo zabavno. Voditeljica Suzana Perman je med vodenjem prispevka komaj zadrževala smeh.

instagram suzana perman
Instagram zgodba Suzane Perman (foto: Instagram/Suzana Perman)

O tem je spregovorila tudi na Instagramu, v zgodbi je zapisala: “Ko med oddajo v živo nikakor (ampak res nikakor) ne moreš zadržati smeha.”

V nadaljevanju pa je svoje spletne sledilce vprašala, kaj menijo, jo je tako nasmejalo: Pozvekov (novinar Aleksander Pozvek, op. a.) prispevek o kravjih pastirjih ali šale snemalcev v studiu.

Na to vprašanje so odgovorili kar njeni kolegi s portala 24ur.com. Zanje je namreč razkrila, da so bili za smeh pred kamero krivi njeni sodelavci.

Kot je med drugim razložila za omenjeni portal, je na ta dan praznovala deveto obletnico od svojega prvega vodenja v živo. O tem je spregovorila tudi s svojimi sodelavci, ki so ji čestitali. Med pogovorom pa so se šalili in smejali, eden izmed sodelavcev je tik pred začetkom snemanja začel zbijati šale.

tv voditeljica suzana perman
Voditeljica Suzana Perman (foto: 24ur.com/posnetek zaslona)

“Zbijal je šale, češ, kako bomo v tej naši medijski hiši tudi na stara leta,” je za omenjeni portal pojasnila voditeljica in dodala, da je vse skupaj eskaliralo do te mere, da se ni mogla zadržati med vodenjem oddaje v živo.

Zadnji članki

Ne spreglejte