ponedeljek, 15 julija, 2024

Ojoj, kaj se je dogajalo na POP TV? Gledalci ostali odprtih ust

Ob tem, kar se je dogajalo v informativni oddaji 24UR na POP TV, so se mnogi gledalci nasmejali. Ste opazili tudi vi?

Tokrat ni bilo prvič, da so gledalci opazili kiks, ki se je zgodil v informativni oddaji 24UR. O tem, kaj se je pred časom dogajalo, smo že poročali tukaj.

V ponedeljek zvečer pa se je v informativni oddaji 24UR, ki sta jo vodila priljubljena televizijska voditelja Petra Kerčmar in Jani Muhič, spet zgodilo nepričakovano.

narobe slika na pop tv
Slika je bila obrnjena narobe. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Med prispevkom, v katerem so govorili, kakšna je bila zasedenost hotelov na slovenski Obali, jo je zagodel televizijski škrat. Za nekaj trenutkov je bila med prispevkom slika namreč obrnjena na glavo.

To so opazili številni gledalci, ki pa se nad napako niso pretirano jezili. “Kdor dela, se tudi kdaj zmoti,” je na družbeno omrežje zapisal nekdo. “Napake se dogajajo, nič hudega,” pa je napako komentiral nekdo drug. “To smo vzeli kot zapoznelo prvoaprilsko šalo,” pa se je glasil komentar tretjega gledalca.

narobe slika na pop tv v 24ur
Med prispevkom je bila slika obrnjena narobe. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ste tudi vi opazili napako, ko se je zgodila v večerni oddaji 24UR ali ste jo morda spregledali? Verjamemo, da so bili mnogi gledalci ob napaki prizanesljivi, nekateri pa so se morda celo nasmejali. Nekateri pa, tako kot mi, najbrž sprva niso mogli verjeti svojim očem.

Vaš komentar je za nas pomembne, napišete ga lahko pod članek. Če želite, pa nas lahko sledite tudi na naši Facebook strani, kjer boste izvedeli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte