sreda, 24 julija, 2024

Znana Slovenka javno spregovorila o tej težki temi. Tudi vi se boste zamislili …

Znana in priljubljena Slovenka je sklenila, da na glas pove tisto, kar si misli. Je storila prav?

Znana in priljubljena spletna vplivnica in uspešna podjetnica Indira Ekić je tokrat objavila nekoliko drugačen posnetek v Instagram zgodbi.

indira ekič
Indira Ekić (foto: Instagram zgodba/Indira Ekič)

Najprej je začela z besedami, da se po šestih, sedmih letih, odkar snema posnetke za družbena omrežja, še vedno sprašuje, ali koga to zanima. “Zakaj razlagaš o svojem življenju? Ljudje imajo svoja življenja, koga briga tvoje življenje? Potem se vprašam, ali želim sploh to deliti in kaj je moj namen tega deljenja. Vedno imam neke fore, vedno imam fore sama s sabo. Kaj sem hotela s tem storyjem doseči? Ali se bo kdo slabo počutil? Ali se bo kdo primerjal? Vedno, vedno isti občutek ob snemanju,” je iskreno priznala Indira, ki se je pred kratkim vrnila nazaj iz Balija.

O nosečnosti noče govoriti javno

Dotaknila se je tudi zelo pereče teme, nosečnosti. Pred kratkim je namreč s svojimi spletnimi sledilci, ima jih več kot 75 tisoč, delila veselo novico, da bosta z zaročencem Matijem Kolencem postala starša.

“Odkar sem pa noseča, to vas pa zanima vse. Zavedati se morate, da nekaterih stvari ne želim deliti. Recimo koliko časa sva se trudila za nosečnost, ali sva se, ali je ratalo iz prve, ali sva potrebovala 10 let. Kaj za vraga vas to briga, kaj imate od tega? Kaj imate od tega, da bi to vedeli? Ali pa ne vem, še vedno se morate zavedati, da so na drugi strani ljudje, ki se pa trudijo za nosečnost že 10 let, ampak ne rata,” je dejala Indira.

A veste, katera je to bolečina in jaz bi vam tukaj zdaj govorila 75 tisoč ljudem, da nama je ratalo v prvo. Kaj je point tega? Ni pointa. Moraš se zavedati teže svojih besed, odgovornosti. Ti si lahko ful vesel, na drugi strani pa nekoga prizadaneš,” je dodala.

Katarina Benček o svoji nosečnosti odkrito

Medtem pa je spletna vplivnica Katarina Benček, ki prav tako pričakuje svojega prvega otroka, svojim spletnim sledilcem razkrila prav to. Da se s partnerjem Markom Pavlovičem nista dolgo trudila za naraščaj in da jima je takoj uspelo.

katarina benček
Katarina Benček bo postala mamica. (foto: Instagram/Katarina Benček)

S svojimi spletnimi prijatelji pa je delila tudi nasvet, za katerega meni, da lahko pride prav vsem bodočim mamicam ki so se soočale s podobno težavo. V 20. tednu nosečnosti je imela namreč prekratek maternični vrat in zato je morala počivati.

“Leta 2019 sem imela operacijo na materničnem vratu in je ta nekoliko skrajšan,” je povedala in pojasnila, da je imela LLETZ poseg, s katerim odstranijo predrakave spremembe na materničnem vratu.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte