ponedeljek, 15 julija, 2024

Tjaša Hrovat Steklasa si je uresničila življenjsko željo

Pevka Tjaša Hrovat Steklasa je na rajskem oddihu uresničila svojo veliko željo.

Glasbenika Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa, sta s hčerko Lori odpotovala v tople kraje. Odpravili so se na oddih v Indonezijo, kjer odkrivajo nove kraje in pišejo pustolovščine v zakladnico spominov.

Na rajski destinaciji pa si Hrovat Steklasova uresničuje svoje želje.

Odkar sem si prvič pogledala The Blue Lagoon, sem si želela na nekem tropskem otoku kopat pri slapu (v otroških željah dodaj zraven še umivanje las s trdim milom in absolutno tudi občutek, da druge izbire nimam – uni ki poznate film, boste štekal). No in danes sem si jo uresničila. Las si sicer nisem umila tam, ker pač… 2023. Ampak ja. Dober občutek. Pa dobro jutro, Slovenija,” je zapisala pred nekaj dnevi poleg fotografije, na kateri je razvidno, da se kopa pod mogočnim slapom.

Uresničila si je veliko željo

Sedaj pa se je ponovno oglasila in svojim spletnim prijateljem razkrila, da je obkljukala še eno željo na življenjskem seznamu želja.

Tjaša Hrovat Steklasa je z družino odpotovala v Indonezijo. (foto: Facebook/Tjaša Hrovat Steklasa)

Še ena kljukica na bucket listu. Dons je bil moj prvi dan učenja surfanja. Jaz sem si predstavljala, da bom šla s surfom v vodo šele po kakšnem dnevu teorije in vaje na suhem. No, ene dvakrat sm probala, kako se moram dvigniti, pa prav model okay sister, you got it, let’s go.

Po ene par porodnih surf krčih moram reči, da sem sfurala no. In prav zakon je. Popoldne grem spet. Drug let pa na WSL,” je zapisala poleg fotografije, na kateri je pokazala, kako se uči surfanja.

Zadnji članki

Ne spreglejte