torek, 23 julija, 2024

Številni gledalci ogorčeni: Stopili so v bran komentatorju Andreju Staretu

Televizija Slovenija je komentatorja Andreja Stareta po sobotnem pripetljaju umaknila, kar pa je razjezilo številne gledalce skokov in poletov. Vsul se je plaz komentarjev …

V soboto so družbena omrežja preplavili posnetki s tekme smučarskih poletov, ki so potekali v Kulmu, komentiral je legendarni komentator Andrej Stare, a nekateri gledalci so menili, da se mu precej zapleta jezik, nekateri so slišali celo, da si je med komentiranjem odprl pločevinko.

Po družbenih omrežjih se je vsul plaz ogorčenj, da naj bi komentator komentiral pod vplivom alkohola, kar ni dopustno za nacionalno televizijo.

V nedeljo so nanj gledalci skokov čakali zaman, Stareta je Televizija Slovenija umaknila in ni komentiral nedeljske tekme.

Gledalci jezni

A ta odločitev večini gledalcev ni bila všeč, nekateri so se oglasili preko družbenih omrežij in zapisali, da skoke spremljajo samo zaradi njega.

Bedasto vodstvo RTV. Vse ki so kakorkoli dobri, človeški, vse bodo uničili. Brez Stareta ni športa in verjamem, da nas mnogo čaka tudi prav te njegove hudomušne vložke,” je zapisal nekdo.

Stare je legenda, živa enciklopedija in vedno pove kaj zanimivega. Očitno je pogrešal Jelkota, da bi kaj podebatiral, pa je sam žejo gasil. Zaenkrat ga še ni komentatorja, ki ga bi dostojno zamenjal,” je zapisal nekdo drug.

Meni, in vsem okrog mene najboljši, najbolj spontan, prisrčen, izviren komentator. Pravkar ga pogrešam na Kulmu,” se je oglasil s komentarjem tretji.

Zadnji članki

Ne spreglejte