torek, 23 julija, 2024

Ste vedeli, da ima igralec Matej Zemljič brata? (To je razlog, da mnogi tega ne vedo)

Da ima igralec Matej Zemljič brata, mnogi niso vedeli in za to obstaja velik razlog …

Priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki je navduševal v prvi sezoni priljubljene slovenske serije Skrito v raju, je s svojimi spletnimi prijatelji na družbenem omrežju Instagram delil fotografijo, na kateri je skupaj z babico in svojim bratom.

matej urban
Matej zemljič z babico in bratom Urbanom. (foto: Instagram zgodba/Matej Zemljič)

Vse najboljše, mama Alojzija,” je zapisal poleg fotografije in razkril, da je njegova babica praznovala 87 let. Na fotografiji pa je označil tudi svojega brata Urbana Zemljiča.

Mnogi niso vedeli, da ima priljubljeni igralec sploh brata. Razlog je, da se ta ne pojavlja pogosto v javnosti. Kot je pred časom igralec razkril za njena.si, se brat redko pojavi v javnosti.

“Nikoli me nihče ni vprašal, ali imam brata ali sestro. Priznam pa, da je mojega mlajšega brata Urbana res težko spraviti v gledališče. Zdaj sem ga končno zvlekel na premiero v Špas, saj hodi gledat le komedije. Tudi predstav, v katerih igram, ne pride pogledat, če ni komedija, pa tudi če imam glavno vlogo,” je za omenjeni portal povedal igralec lani na premieri komedije v Špas teatru.

mark lara
Mark in Lara v zadnjem prizoru … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Igralčev brat Urban je star 24 let in trenutno dela magisterij iz gradbeništva.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte