sreda, 24 julija, 2024

Priljubljeni slovenski parček se je razveselil deklice

Znana Slovenca sta postala starša, čestitke dežujejo …

Znana in priljubljena slovenska spletna vplivneža, Nika in Mark Vlahovič, sta prvič postala starša.

nika mark
Mark in Nika Vlahovič sta postala starša. (foto: Facebook/Nika Vlahovič)

Veselo novico sta objavila na družbenem omrežju Instagram, delila sta dve fotografiji, ki sta nastali kmalu po rojstvu deklice.

19.5.2024. Najlepši dan v najinem življenju,” sta pripisala poleg.

Prejela sta številne čestitke, čestitali so jima tudi znani slovenski obrazi, med njimi spletna vplivnica Katarina Benček, ki je ravno tako v veselem pričakovanju, vplivnica Sanja Grohar, pevka Ines Erbus, pevka Manca Špik. Oglasila se je tudi priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je paru zapisala: “Velik objem in iskrene čestitke.”

Miki Vlahovič je postal dedek

Oče Marka Vlahoviča je znani slovenski glasbenik Miki Vlahovič, ki je bil mnogo let član priljubljene slovenske glasbene skupine Victory, pred kratkim pa se je odločil za samostojno glasbeno pot.

Pred kratkim je za portal Top24Novice povedal, kakšni so občutki o tem, da bo kmalu postal dedek, povedal, pa je tudi, kakšen dedek bo.

miki vlahovič
Miki Vlahovič s svojo skupino. (foto: Sašo Radej)

Najboljši dedek, seveda! (smeh). Ja, to je res čisto novo obdobje, ki ga še ne poznam, a se ga neizmerno veselim. Glede na to, da je očitno ‘baby boom’ in bo kar nekaj mojih prijateljev prav tako postalo babic in dedkov, že vidim, da bomo imeli tekmovanje v vozičkanju (smeh),” je razkril.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte