torek, 23 julija, 2024

Presenečenje: Ta znani Slovenec iz tujine sporočil, da se je poročil s takšno lepotico

Znani Slovenec je presenetil svoje oboževalce, razkril je namreč, da se je poročil.

Znani slovenski obraz, Gregor Čeglaj, ki smo ga spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, se je poročil.

anja gregor
Anja Širovnik in Gregor Čeglaj v šovu Sanjski moški. (foto: POP TV)

Čeglaj je kot sanjski moški nastopil v prvi sezoni romantičnega šova, ki so ga predvajali na POP TV. Med njegovimi kandidatkami sta bili tudi Nina Radi in Polona Krajnc, ki sta kasneje vstopili še v resničnostni šov Kmetija. Prav tako sta bili med kandidatkami Ana Pusovnik in Carmen Osovnikar, ki s svojimi objavami na Instagramu še danes navdušujeta mnoge spletne sledilce.

Čeglaj je v šovu zadnjo vrtnico podaril Anji Širovnik, mnogi gledalci so bili prepričani, da se je med njima rodila iskrena ljubezen, ki bo trajala. A ni dolgo. Kot sta sporočila že dan potem, ko se je šov Sanjski moški zaključil, sta sklenila, da gresta vsak svojo pot.

Odločitev je bila 100-odstotno skupna in ostajava v dobrih prijateljskih odnosih … Res je, da se ljubezen lahko zgodi kjer koli, tudi v šovu. Vendar je vseeno nekaj drugega, ko si tam notri. Tam je vse videti lepo in prav, ampak v praksi je malo drugače. Med nama Gregorjem je skoraj deset let. Problem niso številke, ampak človek ima pri 30-ih čisto drugačne prioritete in cilje kot človek pri 20-ih. To potem spoznaš za kamerami, v realnosti. Nobeden od naju ni dal pobude za konec, ampak sva pri tem res bila 100-odstotno enotna. Zato nimava nobenih medsebojnih zamer,” je Širovnikova razkrila za 24ur.com.

Ona na Tenerife, on pa v ZDA

Nesojeni sanjski parček je kmalu po šovu odpotoval. Širovnikova se je s prijateljico, prav tako kandidatko sanjskega moškega, Kajo Casar odpravila na Tenerife, kjer sta tudi ostali in zaživeli novo življenje.

gregor čeglaj poroka
Gregor Čeglaj se je poročil. (foto: Instagram zgodba/Gregor Čeglaj)

Čeglaj pa se je odpravil po stopinjah brata dvojčka Uroša in poletel v ZDA. Njegov brat si je tam ustvaril dober posel in družino, očitno se mu je pri tem želel pridružiti tudi Gregor. Pred časom je najprej pokazal lep zaročni prstan, nato je razkril, da potekajo priprave na poroko. Sedaj pa je v Instagram zgodbi razveselil še s fotografijami, s katerimi je pokazal delček svoje poroke.

poroka čeglaj
Gregorja je poročil njegov brat dvojček. (foto: Instagram zgodba/Gregor Čeglaj)

Za ženo je vzel pravo lepotico, ki sliši na ime Katlyn Alysi. Par se je poročil na čudoviti peščeni plaži  v Key Largu na Floridi.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte