četrtek, 25 julija, 2024

Poslovil se je znani obraz resničnostnega šova

Umrl je znani obraz resničnostnega šova, ki se je zaradi ljubezni preselil v tujino.

Kot poročajo hrvaški mediji, se je poslovil Marijan Cerovac, ki je sodeloval v 13. sezoni hrvaškega resničnostnega šova Ljubezen na vasi. Cerovac je izgubil boj z levkemijo.

Novico o njegovi smrti je potrdil njegov prijatelj Zvonko Šantalab.

Vest o Marijanovi nenadni smrti je potrdil njegov prijatelj Zvonko Šantalab.

“Pred tremi tedni je pristal v Zagrebu. Takrat je bil že bolan. Odpeljal sem ga v bolnišnico, poklical sina, ki sicer živi v ZDA, in zdravljenje je nadaljeval v Zagrebu. Vmes je zbolel za koronavirusom in na žalost je prejšnji teden umrl,” je za RTL.hr povedal Zvonko.

Zvonko je za njegovo stanje izvedel med Marijanovim bivanjem na Tajskem in ga povabil k sebi domov v Zagreb na ustrezno zdravljenje. “Prijatelja sva štiri leta, prosil sem ga, naj ostane pri meni v Zagrebu, da bi jaz skrbel zanj. Vendar je takoj končal v bolnišnici,” je povedal.

Marijan je bil med kandidatu priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen na vasi, a mu v šovu ljubezni ni uspelo najti. Je pa kasneje preko znanega portala za zmenke navezal stik  s Tajko Naranphat Cerovac Madarat z vzdevkom Patty.

marijan patty
Marijan cerovac in njegova žena Patty. (foto: RTL)

Marijan in Patty sta se poročila med snemanjem oddaje, leta 2020, njuna priča pa je bila voditeljica Anita Martinović. Cerovac je nato prodal svojo hišo v Buzetu in se s Patty preselil na Tajsko.

Zadnji članki

Ne spreglejte