četrtek, 25 julija, 2024

Nataša Tič Ralijan razkrila, kaj je pri njej danes drugače

Priljubljena igralka Nataša Tič Ralijan je priznala, da je danes pri njej marsikaj drugače.

Znana in priljubljena igralka Nataša Tič Ralijan, ki se je mnogi gledalci spomnijo po vlogi Ane Lize, je priznala, da je nekoliko spremenila svoje prehranske navade.

Kot je, nekoč zaprisežena veganka, priznala za revijo Lady, danes poseže tudi po mlečnih izdelkih.

igralka Nataša Tič Ralijan
Igralka Nataša Tič Ralijan (foto: Mestno gledališče ljubljansko/Peter Giodani)

“Zdaj je moja prehrana malo bolj pestra, saj v obroke včasih uvrstim tudi skuto, sir ali kateri drug mlečni izdelek,” je povedala za omenjeno revijo.

Razkrila pa je tudi, da ne prideluje več lastne zelenjave. “Posestva nimamo več, saj je bilo z njim preveč dela, pa tudi vrta na obrobju Ljubljane ni več. Veliko mi je pomenil, ker sem tam gojila svojo zelenjavo, a so se lastniki odločili, da zemljo prodajo. Kar srce me boli, ko vidim, da so na zelo kakovostno zemljo nasuli nekakovostno in tako uničili delček zelo rodovitne lokacije,” je povedala za omenjeno revijo.

Nataša Tič Ralijan je uspešna igralka, mnogi se jo še vedno spomnijo po njeni vlogi v priljubljeni humoristični seriji Trdoglavci. Mnogim pa je še vedno ostala v spominu kot Ana Liza, ki je skupaj z voditeljem Mariem Galuničem razveseljevala ob nedeljah v nedeljski oddaji Spet doma na TV Slovenija.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte