torek, 23 julija, 2024

Tokrat na ALEJI SKY glasbeni večer z Zalo Smolnikar

Glasbeni julij se bo na zeleni oazi ALEJE začel z nastopom finalistke šova Slovenija ima talent, energične pevke Zale Smolnikar. Jutri ob 20. uri bo poslušalce tako zapeljalo mlado, sončno in radoživo dekle, ki je zaljubljeno v življenje. Ustvarja avtorsko glasbo, prepeva, igra klavir in tolkala. Rada se loteva tudi drugih avtorskih del ter jim s svojo interpretacijo dodaja svoje dojemanje. Prihodnji torek, 9. julija, pa bo na ALEJI SKY ustvarila sanjave glasbene trenutke akustična skupina Fed Horses duo.

Letošnje torkove after-work koncerte so sicer prejšnji mesec odprli Hamo & Tribute 2 Love, ki so do zadnjega kotička napolnili teraso ALEJE SKY in očarali obiskovalce. Vrhunskim domačim izvajalcem boste lahko ob torkih prisluhnili še vse do konca septembra, nastopili bodo Zoran Čalić BandAstrid-Klemen KlemenSaša LešnjekSlavko IvančićSausages in Jet Black Diamonds.

Poleg glasbenih dogodkov se lahko na ALEJI SKY pridružite tudi športno-navijaški evforiji. Na 7m2 velikem zaslonu lahko spremljate vse tekme evropskega prvenstva v nogometu. Vabljeni, da se pridružite, in skupaj s prijatelji ustvarite nepozabno izkušnjo. Na zeleni strehi ALEJE lahko ljubitelji športa in rekreacije uživajo tudi v številnih poletnih aktivnostih. Nogometni navdušenci lahko od tega petka do nedelje preizkusijo svoje veščine v vodnem nogometu. Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši. V juliju in avgustu bodo v igralnici Planet Lollipop potekale različne delavnice, ki bodo vsak dan od ponedeljka do petka obogatile njihove poletne dni.

Vsako sredo ob 19. uri in vsako soboto ob 10. uri  ob lepem vremenu potekajo brezplačne vadbe, ki vključujejo funkcionalno vadbo in pilates. Na ALEJI SKY pa boste lahko tudi zaplesali. V petek, 19. julija, vas čaka Swing plesni večer, vsak zadnji četrtek v mesecu pa bo na voljo vadba Salsation, ki združuje elemente plesa in fitnesa za zabavno in učinkovito vadbo. Vsako soboto v juliju in avgustu bo potekala tudi brezplačna Zumba, ki prinaša energičen in zabaven način rekreacije ob glasbi.

Zadnji članki

Ne spreglejte