ponedeljek, 15 julija, 2024

Ne zamudite: Danes nastopajo Čuki

Tudi danes, na pustni torek, se nadaljuje pestro dogajanje v nakupovalnemu centru Aleja. Ne zamudite nastopa priljubljene glasbene skupine Čuki.

Nešteto mask in razigranosti od ježkov, čebelic, gasilcev, Pik Nogavičk, Spidermanov, dinozavrov ter ledenih princesk Els se je ta vikend veselilo na tradicionalni pustni zabavi v Aleji, ki se je začela že v petek s kurenti.

Pustno rajanje v Aleji (foto: Ana Levačič)

Otroci so se prelevili v svoje najljubše junake na delavnicah poslikave obrazov. Norčije pa so se nadaljevale tudi s klovnom Jurijem, ki mu je družba delala še klovnesa. Dodatno je program obogatila še gledališka predstava “Slon Vipko s čarobno tipko”. V predstavi so otroci spoznali pravo radost pustovanja in pustnih mask, ter se ob tem neizmerno zabavali. V ALEJI pust ni ostal praznih ust, saj so vse maske prejele tudi brezplačne krofe.

“Pustno dogajanje se nadaljuje tudi danes, ko bodo ALEJO ponovno preplavile pustne maske in poplesavale ob zvokih Čukov ob 17. uri. Tudi tokrat bo za vsako maškaro pripravljen slasten krof,” sporočajo iz Aleje.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte