nedelja, 6 oktobra, 2024

Televizijska voditeljica Rosvita Pesek iskreno: “Srce me boli …”

Znana slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je spregovorila o zelo pereči zadevi.

Znana slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek, ki jo mnogi gledalci radi gledajo na TV Slovenija, kjer že vrsto let vodi informativno oddajo Odmevi, se je oglasila preko družbenega omrežja.

rosvita pesek
Voditeljica Rosvita Pesek (foto: Facebook/Rosvita Pesek)

Na Facebook je zapisala, da je trenutno še na jesenskih počitnicah, kmalu pa jo bodo gledalci ponovno lahko videli v oddaji Odmevi.

Jutrooo. Takšno je moje. Zadnji dan jesenskih počitnic (preden se jutri znova zagledamo v Odmevi),” je zapisala poleg fotografije, s katero je navdušila.

Pred tem pa je objavila spomin, pred časom je bila na pogovoru pri novinarski kolegici, televizijski voditeljici Katarini Braniselj na Planet TV.

Iz varnega domačega zavetja puščam za seboj še zadnje dni mojih počitnic. Nekaj novih načrtov je nastalo, z drugih brišem prah.

In ko spremljam vso “zdravstveno žalost”, ki se nam dogaja, najdem na namizju odlomek iz nekega sicer prazničnega pogovara pri odlični novinarski kolegici Katarini Braniselj.

Nič se ni spremnilo. Žal. Ko smo že mislili, da nižje ne gre, se zgodi “mariborska onkologija”. Srce me boli, ko pomislim na bolnike, ki bijejo težke bitke med tostranstvom in žal tudi onostranstvom – v takih pogojih.

Kmalu bo 34 let po odločitvi za samostojno državo,” je zapisala poleg posnetka.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte