sobota, 5 oktobra, 2024

Maja je sprožila govorice, ki so Tjašo močno prizadele

Na posestvo Kmetije je prispel nov Kmečki list, ki je z novicami in govoricami dvignil veliko prahu med tekmovalci, Tjašo pa je spravil v jok.

Tokrat je časopis prinesel še posebej neprijetno presenečenje za Tjašo in Žana, saj je na naslovnici izpostavljena njuna domnevna ljubezenska zgodba.

Govorice, da je Žan zaljubljen v Tjašo, so se začele širiti po besedah Maje, ki je pred mini areno izjavila: “Žan je pa tako zaljubljen, da dva metra pred sabo ne vidi!” Tovrstne govorice sta Tjaša in Žan zanikala.

Govorice so se začele, ko je Tjaša svoj glas dala Žanu. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tjaša, ki jo doma čaka zaročenec, je ob branju novic v solzah poiskala uteho pri Ines in izrazila svoje razočaranje nad Majinim vedenjem: “Ne morem verjeti, kako nizko se spušča Maja. Pa še govorila sem ji, da se na osebno raven naj ne spušča,” je bila vidno prizadeta Tjaša, ki jo je situacija še posebej prizadela.

kmetija
Tjašo so govorice prizadele. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zaskrbljen je bil tudi Igor, ki je takoj opozoril na posledice, ki jih lahko imajo tovrstne govorice: “To bo zdaj slabo, ker ima Tjaša fanta.”

kmetija
Igor meni, da govorice držijo. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja pa se je branila, da njene besede niso bile usmerjene proti Tjaši: “Jaz sem samo povedala, da je Žan zaljubljen v Tjašo. Jaz nikoli nisem izrekla, da bi bila Tjaša vanj, Bog ne daj,” je pojasnila.

kmetija
Razočaranja nad Majo ne skriva. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tjaša je ob situaciji ostala iskrena: “Jaz imam doma zaročenca, ki ga imam neverjetno rada, čisto vsak na tem posestvu to tudi dobro ve, velikokrat ga omenjam,” je izjavila Tjaša, ki je vidno prizadeta zaradi situacije. Razočarana je nad Majinimi izjavami, ki so očitno pritegnile pozornost. “Mislim, da je Maja lisica, zahrbtna je. Sama nimam pozitivnega mnenja o njej,” je zaključila Tjaša.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte