sobota, 5 oktobra, 2024

Tako čustveno je bilo snidenje Jasmina z njegovo hčerko po šovu Kmetija

Jasmin je pokazal, kako čustveno je bilo snidenje, ko se je iz šova Kmetija vrnil domov in svojo hčerko stisnil v objem.

Jasmin je v resničnostni šov Kmetija vstopil predvsem zaradi denarja. Kot je še pojasnil v predstavitvenem intervjuju pred vstopom v resničnostni šov, pa tudi zato, ker “sem trenutno na razpotju in potrebujem spremembo vsakdana, okolja in navad.”

dvoboj
Ste pričakovali takšen izid? (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

V areni ni imel sreče

Jasmin je že tretji teden izkusil dvoboj v areni. Nik se je odločil zanj in postal je drugi dvobojevalec. Izbral je moč, a je bila pri igri potrebna tudi sreča. Bila je na strani Nika, Jasmin je izgubil.

Priznal je, da se je s porazom težko sprijaznil. “S porazom se mi je bilo zelo težko sprijazniti, najbolj zato, ker je na koncu odločala sreča, in ne zgolj moč. Je pa res, da sem zelo hitro na ta poraz nehal gledati kot na nekaj slabega. Kajti to je bila možnost, da sem s Sofio srečal hitreje, kot sem načrtoval,” je povedal po prihodu domov za 24ur.com.

Jasmin je namreč oče deklici Sofii, ki jo ima s pevko Emo Sladič, s katero sta bila tudi zaročena, a sta se kasneje razšla.

Kakšno je bilo po treh tednih snidenje s hčerko, je opisal z besedami: “Moja Sofia mi je bila ves čas vodilo. Najinega snidenja pa ne vem, kdo je bil bolj vesel, jaz ali ona. Je bilo kar malo ‘filmsko’ snidenje.”

kmetija
Jasmin s hčerko Sofio. (foto: osebni arhiv)

Posnetek, v katerem po šovu Kmetija ponovno steče v njegov objem, je objavil tudi na družbenem omrežju. Pogledate si ga lahko tukaj.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte