sobota, 21 septembra, 2024

Eva Luna javno odgovorila na vprašanje, zakaj je v šovu toliko jokala

Nejc Abram in Eva Luna Mlakar, parček, ki sta skupaj tekmovala v letošnji sezoni šova Kmetija, sta po izstopu iz oddaje objavila videoposnetek, v katerem sta odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev.

Nejc je zapustil posestvo kot prvi poraženec v dvoboju z Žanom, Eva Luna pa je prostovoljno odšla domov, saj ga je zelo pogrešala, poleg tega pa je želela svoj rojstni dan praznovati z najbližjimi.

Parček je objavil videoposnetek, na katerem odgovarjata na vprašanja, ki so jima jih zastavili njuni sledilci na Instagramu.

eva luna
Eva Luna je prišla v Kmetijo s parterjem Nejcem. (Foto: osebni arhiv)

Prvo vprašanje, ki se je porajalo skoraj vsem, se je glasilo: Zakaj je Eva Luna toliko jokala v šovu?

Eva Luna je odkrito pojasnila, da je bil pogoj za njeno prijavo v šov ta, da se ji pridruži njen partner Nejc. “Razlika je, če se v šov pripravljaš v šov podati sam ali pa v dvoje,” je pojasnila. Priznala je, da je pričakovala, da bosta prej ali slej ločena, a je bil šok zanjo vseeno velik, ko je Nejc že prvi teden moral zapustiti posestvo.

Eva Luna se je v solzah poslovila od Nejca. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Če v času snemanja ne bi imela rojstnega dneva, bi ostala še dlje,” je priznala Eva Luna, ki je se v šov prijavila zaradi izkušnje. Nejc se z njo strinja in dodaja, da so v Kmetiji hudi pritiski, ki jih mi na televiziji ne vidimo. “Tudi tisti ‘žulj’, ki ga je imela Eva, to ni bil žulj, ona je imela res odtrgan prst in niso bili najboljši pogoji, da tam v hlevu oskrbiš to rano,” je dodal Nejc.

eva luna
(Foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Vi ne vidite, kaj se dogaja za kamerami,” je povedala Eva Luna, ki je prejela veliko očitkov, da na kmetiji ni dovolj delala, vendar temu ni tako.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte