sobota, 21 septembra, 2024

Jasmin iskreno o Kmetiji ter o odnosu z Nikom

Izpadli tekmovalec Jasmin Cerić je spregovoril o odnosu z Nikom ter razkril, kakšni so njegovi načrti za prihodnost.

Po napetem petkovem dvoboju je zmago slavil Nik, Jasmin pa je z dvignjeno glavo zapustil Kmetijo. Kljub temu, da sta bila z Nikom dogovorjena, da ga ne izbere za drugega dvobojevalca, Nik ni držal obljube. Vseeno je Jasmina izzval v boj in ga tako poslal domov.

Jasminu smo zastavili nekaj vprašanj, na katera je iskreno odgovoril. Razkril je tudi, kakšni so njegovi načrti za prihodnost.

dvoboj
Ste pričakovali takšen izid? (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Sodelovali ste tudi v šovu Big Brother. Kako bi primerjali svojo izkušnjo na Kmetiji z izkušnjo v Big Brotherju?

Se mi zdi, da jih skoraj ne morem primerjati. Big Brother mi je bil veliko bolj psihično naporen. Na Kmetiji sem pa našel tudi kaj časa zase in tudi čas je veliko hitreje tekel, kajti vedno smo imeli kakšno zanimivo nalogo.

Kako bi opisali svojo strategijo na posestvu? Ste igrali po svojih načelih ali ste se morali prilagajati taktiki drugih?

Od samega začetka nisem imel neke posebne strategije. Glavno mi je bilo, da ne izstopam preveč ven. Pridružil sem se določenemu ‘klanu’ in taktiki, vendar nikoli ne bi šel preko svojih načel in prepričanj.

Z Nikom sta imela dogovor, da vas ne izbere za drugega dvobojevalca. Nik obljube ni držal. Kako ste se počutili, ko vas je izdal? Bosta kljub temu ohranjala stike izven šova?

Bolj me je prizadelo to, da me je izbral, kot dejstvo, da sem moral ven. Sem pa to pustil za sabo, nismo vsi isti in ne gledamo na vse enako. Mislim, da bova ohranila stike.

nik in jasmin
(Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Veliko se je govorilo o vašem odnosu z Ines, ki je zaročena. Kako gledate na ta odnos zdaj, ko je tekmovanje za vas končano?

Vse, kar se je zgodilo z Ines, ni bilo prav. Sicer bolj z njene strani, ampak tudi jaz bi lahko bil malo manj ‘prijazen’.

kmetija
Jasmin in Ines (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ste pričakovali, da boste izgubili v areni, ali vas je poraz presenetil? Kaj menite, da bi lahko naredili drugače?

Nisem pričakoval poraza v areni. Izbral sem moč in prepričan sem, če bi bila surova moč, bi lahko premagal večino tekmovalcev. Vendar sem pozabil računati na faktor sreče.

Ne bi spremenil ničesar. Mislim, da več kot to, kar smo videli, nisem mogel pokazati.

Kako ste se spoprijemali s psihičnimi izzivi na Kmetiji?

Se mi zdi, da sem zapustil Kmetijo ravno pred začetkom psihičnih izzivov. Drugače pa sem bil na to pripravljen s Sofiino sliko in z lepimi spomini.

Kakšni so vaši načrti za prihodnost? Bi se ponovno prijavili v kakšen resničnostni šov?

Pravijo, da ni dobro razkrivati svojih načrtov, da jih kdo ne prekriža. Drugače pa, če zberem dovolj volje, bi se rad malo bolj posvetil glasbi.

Če bi situacija dovolila, bi se ponovno prijavil v kaj novega ali mogoče celo še enkrat na Kmetijo. Big Brother in podobno pa ne.

Kateri trenutek na Kmetiji vam bo najbolj ostal v spominu?

Veliko je bilo lepih trenutkov, najbolj mi bo pa v spominu ostal Igorjev obisk v kajži.

jasmin in igor
(Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Če bi se lahko vrnili na Kmetijo, bi kaj naredili drugače?

Če bi ponavljal vajo, bi se mogoče malo bolj potrudil, da ne spletam prehitro prijateljstva.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte