četrtek, 19 septembra, 2024

Kmetija: Tjaša sklenila, da razkrije nekaj podrobnosti iz šova

Tekmovalka šova Kmetija, Tjaša Vrečič, je pojasnila nekaj podrobnosti o dogajanju na Kmetiji. tega kamere niso posnele …

Govori o prvem tednu, ko je bila kot služabnica skupaj z Žanom, Žigom in Lauro nastanjena v hlevu. V posnetku je odkrito spregovorila o nekaterih izzivih, s katerimi so se soočili, ter o izkušnji z življenjem v neugodnih razmerah.

Prvi teden so bili služabniki Tjaša, Laura, Žan in Žiga. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Že prvi dan je Tjaša dobila skrito nalogo, ki jo je morala zadržati samo zase, kar ji ni bilo lahko. Kljub težkim pogojem pa je hvaležna, da je ta teden preživela v hlevu, saj je imela možnost bolje spoznati sostanovalce. “Zame je bil prvi teden eden najlepših tednov na tem posestvu,” priznava Tjaša. Še posebej se je povezala z Žanom, saj sta vsak dan skupaj molzla krave, kar je okrepilo njuno zavezništvo.

Tjaša Vrečič je dobila skrivno nalogo. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

To, da smo šli mi štirje prvi v hlev, se mi zdi, da nas je samo ojačalo,” je dejala Tjaša, ki je opisala, kako so se povezali zaradi omejenega prostora in skupnih nalog. Kljub temu, da so si izdelali ležišča, je bilo zaradi mraza zelo neprijetno, še posebej ker je večino časa deževalo. “Ne smeš biti občutljiv človek,” je priznala Tjaša in dodala, da je bilo življenje v hlevu daleč od udobja, saj so se prvič stuširali šele po treh dneh.

tjaša
Tjaša na Instagramu opisuje prvi teden na Kmetiji. (Foto: Tjaša Vrečič/Instagram)

Tjaša je tudi razkrila, da je imela zaradi okoliščin nekatere zdravstvene težave:Dobila sem ogromno izpuščajev po telesu zaradi sena, prahu, umazanije in amonijaka, čeprav smo se zelo trudili, da bi bil hlev čist.” Poleg tega so jim preglavice povzročale tudi ovce in kokoši, ki so nenehno zahajale v hlev, kjer so služabniki spali.

 Kljub vsemu pa Tjaša poudarja, da se je imela prvi teden zelo lepo, saj je imela možnost dobro spoznati svoje sostanovalce.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte