sobota, 5 oktobra, 2024

Kmetija: Ta tekmovalka se je pred vstopom v šov zredila za kar 11 kilogramov

Preden je vstopila v šov Kmetija, se je ta tekmovalka namerno zredila za kar 11 kilogramov. Zakaj je to storila?

Tjašina zgodba je navdih mnogim, saj je že večkrat dokazala, kako sposobna in vztrajna je, zdaj pa njeno marljivost lahko opazimo tudi v šovu Kmetija.

Tjaša Vrečič, tekmovalka šova Kmetija, nas ne navdušuje le s svojo predanostjo kmečkim opravilom, temveč tudi s svojo osebno izkušnjo, ki jo je nedavno delila v Instagram zgodbi.

Tjaša Vrečič
Tjaša Vrečič (foto: POP TV)

Razkrila je, da je pred snemanjem šova doživela precejšnjo spremembo v telesni teži. “Med mojo tekmo in med snemanjem Kmetije sem bila doma le dva tedna. V tem času sem se iz 57 kilogramov zredila na 68 kilogramov, slabih 70,” je v zgodbi povedala Tjaša, ki se je dva tedna pred odhodom na Kmetijo podala na tekmovanje Invictus Cup v federaciji NPC.

Tjaša o svoji izkušnji (Foto: Tjaša Vrečič/Instagram)
Tjaša o svoji izkušnji (Foto: Tjaša Vrečič/Instagram)

“To je bilo ekstremno, in tega definitivno ne priporočam nobenemu. To so bile odločitve, ki sem jih sprejela zaradi svojih ciljev,” je dodala.

Tjaša se je na tekmovanju odlično odrezala, kar priča o njeni vztrajnosti, trdnosti in predanosti. S fitnesom se je namreč začela ukvarjati že pri 16 letih, z rednim treniranjem in pravilnim prehranjevanjem pa je pričela pred tremi leti.

Tjaša se je na tekmovanju odlično odrezala. (Foto: Tjaša Vrečič/Instagram)
Tjaša se je na tekmovanju odlično odrezala. (Foto: Tjaša Vrečič/Instagram)

Njena strast do fitnesa in zdravega načina življenja pa jo je pripeljala do osebnega trenerstva. Tako Tjaša danes pomaga drugim pri doseganju njihovih ciljev.

Letošnje leto je bilo za Tjašo izjemno uspešno. Na tekmovanju Invictus Cup, ki poteka v okviru federacije NPC, je kot novinka zasedla prvo mesto v svoji kategoriji, v odprti kategoriji pa je osvojila tretje mesto.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte