sobota, 5 oktobra, 2024

Nika Ambrožič Urbas navdušila z modnim plaščem, ki bi si ga želela vsaka ženska

Modna oblikovalka, televizijska zvezdnica in vplivnica Nika Ambrožič Urbas je pokazala modni plašč, ki vam bo vzel sapo.

Priljubljena modna oblikovalka, spletna vplivnica in televizijska zvezdnica Nika Ambrožič Urbas, ki je s svojimi ‘nikizmi’ navduševal v resničnostnem šovu Zvezde plešejo, je velika ljubiteljica mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Urbas (@nikaurbas)

Del mene vse leto čaka na trenutek, ko se narava zresni in ozračje začne dišati po nečem neopisljivo skrivnostnem.

Zatemnjena eleganca minljivosti.

Tole obdobje je zame priložnost, da zrastem in se prenovim, kar počnem tudi s pomočjo svoje nove garderobe.

Tale plašč? To je bil prvi kos, ki sem ga obesila v svojo ‘jesensko’ omaro.
Je definicija elegance, zrelosti, samozavesti. Kos, ki s teboj dodeluje pri ustvarjanju vzdušja,” je zapisala na družbeno omrežje Instagram in navdušila s kosom modernega plašča, ki bi ga imela vsaka ženska.

“Prečudovit plašč,” se je glasil eden izmed mnogih komentarjev, spet drugi: “Vrhunski stil”, nekdo pa je zapisal, da je Ambrožič Urbasova fatalna ženska.

Ambrožič Urbasova je svojo dvajsetletno kariero začela kot stilistka pri največjih slovenskih modnih revijah. Pot jo je kasneje ponesla v London, kjer je najprej diplomirala, kasneje pa tudi magistrirala iz modnega oblikovanja na sloviti fakulteti Central Saint Martins. Po študiju je ustanovila svojo blagovno znamko Marija Moderna, obenenem pa prevzela razvoj usnjene galanterije pri luksuzni znamki za življenski stil Timothy Oulton.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte