nedelja, 6 oktobra, 2024

Prihaja eden najbolj gledanih resničnostnih šovov

Na Planet TV prihaja resničnostni šov, ki so ga vsi že zelo težko čakali …

Nova sezona nadvse priljubljenega avstralskega šova Poroka na prvi pogled se vrača na Planet TV. To boste lahko spremljali od torka, 16. julija naprej. Po mnenju strokovnjakov bo 11. sezona najbolj vznemirljiva do sedaj.

poroka
Nova sezona nadvse priljubljenega avstralskega šova Poroka na prvi pogled se vrača na Planet TV. (foto: Planet TV)

Strokovnjaki za partnerske odnose, Alessandra Rampolla, John Aiken in Mel Schilling, obljubljajo, da bo to ena najbolj razburljivih sezon doslej. Seksologinja Alessandra Rampolla je za The Daily Telegraph izjavila, da bo dogajanje v šovu spremljala z zanimanjem tudi na televiziji. »Spremljala bom, kako se je vse odvijalo. Strokovnjaki ne vidimo, kaj se dogaja med tednom, zato mi ogled epizod omogoča celotno izkušnjo,« je povedala Alessandra. Gledalcem svetuje, naj se ne osredotočajo na število uspešnih parov, temveč predvsem na to, kaj se lahko naučijo o odnosih v razmerju.

Mel Schilling, strokovnjakinja za odnose, pa zavrača kritike, ki trdijo, da eksperiment ni uspešen, saj so ostali le še štirje pari iz prejšnjih sezon. »Na to se sploh ne oziram. Obstaja veliko načinov za merjenje uspeha eksperimenta,« je povedala Mel in dodala, da jo veliko bolj zanima osebni napredek in razvoj skozi eksperiment.

John Aiken pa je razkril, kaj lahko pričakujemo v novi sezoni Poroke na prvi pogled: Avstralija. Pravi, da smo lahko pripravljeni na neverjetno iskrene izpovedi udeležencev šova. »V tej sezoni resnično izstopa ‘teden izpovedi’, kjer bodo na plano prišle velike skrivnosti in razkritja, česar do sedaj še nismo bili deležni,« je povedal John.

poroka avstralija
Strokovnjaki Alessandra Rampolla, Mel Schilling in John Aiken bodo tudi v najnovejši sezoni udeležence vodili skozi eksperiment. (foto: Planet TV)

V novi sezoni bomo spremljali dvanajst parov, med katerimi bo tudi mlajši brat enega od udeležencev iz prejšnjih sezon. Poleg tega bo v šovu sodeloval najstarejši ženin do sedaj, 62-letni motivacijski govornik, ki bo prav tako poskušal najti ljubezen.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte