sobota, 5 oktobra, 2024

Za igralko Gajo Filač (Skrito v raju) je danes poseben dan

Priljubljena slovenska igralka Gaja Filač danes praznuje …

Priljubljena slovenska igralka Gaja Filač, ki so jo mnogi občudovali v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, kjer je igrala Laro, danes praznuje. Igralka je namreč dopolnila 26 let. Rodila se je 11. junija 1998 v Postojni.

lara mark
Lara v seriji Skrito v raju. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Igralka je med gledalci zelo priljubljena, mnogi, ki obožujejo serijo Skrito v raju, kjer se odvija romantična pravljica med Laro in  Markom, pa upajo celo, da bi med igralcema res preskočila iskrica. A kot sta povedala oba, sta v dobrih prijateljskih odnosih.

Oboževalci so jo zasuli z darili

Na prvem srečanju z oboževalci in gledalci serije, ki se je pred kratkim zgodilo, je bila Filačeva med najbolj oboževanimi. Dobila je ogromno pozornosti svojih oboževalcev.

Dobila sem čudovito risbico, takšno mavrično. Verjamem, da jih Lara spominja na to mavrico, torej barvita, živa. Žal zadaj ni nič napisano, ampak so pa narisani srčki. Hvala punčki, ki je narisala to slikico. Dobila pa sem še tempere na platnu, in sicer od Maruše. Tole je čudovit spomin, ki bo verjetno pristal na steni moje sobe. Platno je v obliki srčka, kar izraža njeno ljubezen, tako sem si to interpretirala. No, dobila sem pa še metuljčka. Spet risbica in vse je v svetlo vijoličastih barvah,” je takrat pojasnila za 24ur.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

“Meni je res lepo, ko mi oboževalci nekaj dajo. Da ni samo izmenjava, da jim jaz dam fotografijo ali podpis, ampak da tudi oni meni dajo košček sebe. To mi je res lepo, ker vem, da je v to vloženega veliko truda,” je pojasnila za omenjeni portal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte