nedelja, 6 oktobra, 2024

Marko honorar od eksperimenta namenil v dobrodelne namene

Marko, ki je sodeloval v eksperimentu Poroka na prvi pogled, je celoten honorar namenil v dobrodelne namene. Nabrala se je velika vsota …

Marko, ki je letos sodeloval v eksperimentu Poroka na prvi pogled, je po koncu šova sklenil, da bo ves svoj honorar namenil v dobrodelne namene.

“Denar je šel fundaciji Pustimo jim sanje,” je za Top24Novice povedal Marko, o kakšnem znesku pa je govora, pa ni želel razkriti. “Recimo, da je znesek kar visok,” je skrivnostno dejal Marko.

“Želel sem pomagati fundaciji, ki ni tako zelo znana in ki nima tako močnega marketinga,” je pojasnil Marko, zakaj se je odločil prav za slednje.

“Zanje sem se odločil tudi zato, ker dejansko opisujejo mene in moje življenje. Živel sem v Srbiji, bil sem pogosto zelo bolan in veliko ljudi mi je pomagalo. Vem, kako je to, ko nimaš in z njimi se lahko poistovetim,” nam je zaupal Marko.

“Dejansko se niti nisem zavedal, koliko revščine je v Sloveniji in da ljudje nimajo denarja. To sem želel s svojo donacijo izpostaviti, ker se o revščini v Sloveniji premalo govori,” je dejal Marko.

marko poroka
Marko v eksperimentu. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

S svojim honorarjem, ki ga je prejel, ker je sodeloval v eksperimentu Poroka na prvi pogled, je Marko pomagal petim otrokom. Za leto dni jim je zagotovil pokrivanje osnovnih življenjskih stroškov.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte