sreda, 16 oktobra, 2024

Skrito v raju: ‘Dino’ presenetil z razkritjem, tudi zasebno je v tem zelo podoben svoji vlogi

V seriji Skrito v raju igra Matino Antunović. Ta je sedaj razkril, kaj imata skupnega z likom, ki ga igra, Dinom. Presenečeni?

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju je veliko zanimanja med gledalci požel hrvaški igralec Matino Antunović, ki v seriji igra Dina.

dino hrvoje
Dino in Hrvoje (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Dino je temperamenten mladenič z morja, je inštruktor potapljanja. Je upornik, vedno želi zmagati, je tudi ljubosumen,” je svoj lik za RTL opisal Antunović in dodal, da v notranjosti pa je Dino zelo dobrega srca.

Vloga mu je bila pisana na kožo

“Od prvega trenutka, ko sem prebral scenarij, sem se nekako videl kot Dino. Včasih imaš z likom, ki ga igraš, več skupnih točk, včasih manj, in za tega sem bil prepričan, da mu bom lahko dal svoj pečat,” je igralec razkril za Novi list.

“Oba sva z morja, obožujeva adrenalin in avanturo, verjamem, da sem se zato lažje povezala z likom, ki sem ga razvijal na snemanju,” je Antunović povedal, v čem se s svojim likom lahko poistoveti. Razkril je tudi, da je med snemanjem naredil tudi kaj popolnoma spontano, ker se mu je zdelo, da bi bilo za njegov lik to primerno.

Največja podobnost

Igralec je razkril, da je svoj lik dobro preučil in raziskal. “Dino je pogosto temperamenten in impulziven, to je morda najina največja podobnost,” je razkril, v čem sta si z likom zelo podobna.

dino saška
Bo Dino prevzel odgovornost za svoje dejanje? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Dino je tista vloga, ki te skozi celotno serijo drži na trnih, tako da včasih ne veš, ali ti je všeč ali ne, pomembno je, da te njegova dejanja nikoli ne pustijo ravnodušnega,” je za omenjeni portal dejal igralec.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega

Zadnji članki

Ne spreglejte