nedelja, 6 oktobra, 2024

Slovenski kandidat šova navdušil hrvaško voditeljico: “Ti si idealen mož!”

Sandi, ki tokrat vstopa v hrvaški šov Ljubezen na vasi, je voditeljico s tem popolnoma navdušil.

Sandi Hribernik, ki ga mnogi slovenski gledalci poznajo iz prve sezone šova Poroka na prvi pogled, je sklenil, da bo srečo v ljubezni poskušal najti v hrvaški različici romantičnega šova Ljubezen na vasi.

sandi anita
Sandi Hribernik in voditeljica šova Ljubezen na vasi. (foto: RTL.hr/posnetek zaslona)

Sandi se je gledalcem hrvaške televizije RTL že predstavil, na njegovem domu ga je obiskala voditeljica šova Anita Martinović. Ta je bila zelo presenečena nad lepo urejeno okolico hiške, v kateri prebiva Sandi.

Pojasnil ji je, da sam skrbi za hišo, ki sta mu jo zapustila starša. Trudi se po svojih najboljših močeh in jo vzdržuje, ureja okolico osi travo. Voditeljica je takoj opazila, da ima okrog hiše tudi veliko rož. Ko je izvedela, da zna tudi kuhati, je rekla: “Sandi, pa ti si idealen mož!”

Ob kavici sta klepetala o tem, kakšen je sam in kakšno partnerico si želi. Sandi je Aniti zaupal, da je bil v preteklosti večkrat razočaran in da ga je neuspeh v zvezi vedno močno prizadel.

“V mojem srcu je praznina, ker sem sam. Če bi bila kakšna ženska tukaj, bi bilo drugače. Drugače bi se počutil, vse bi bilo drugače. Zvečer je najtežje,” je iskreno dejal. O sebi je razkril, da je zelo občutljiv in romantičen.

Na vprašanje voditeljice, kakšna bi bila ženska, ki bi osvojila njegovo srce, je dejal: “Da je romantična, da je humorna, da je prijetna in topla oseba, da zna kuhati.”

sandi ljubezen
Sandi je navdušil voditeljico šova Anito Martinović. (foto: RTL.hr/posnetek zaslona)

Voditeljica ga je nato vprašala, kakšen bi bil do svoje partnerice. Sandi je dejal, da bi bil zelo romantičen in pozoren. “Dal bi ji vse, kar bi bilo potrebno, ampak, da mi tudi ona vrača vso ljubezen. Kar bi ji dajal jaz, da bi mi tudi ona enako vračala,” si želi Sandi.

Bo Sandiju uspelo najti pravo osebo v hrvaški različici šova Ljubezen na vasi?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte