torek, 23 julija, 2024

Veliko presenečenje: Znani Slovenec odhaja v hrvaški resničnostni šov

Tudi vi boste presenečeni, ko boste izvedeli, kateri znani Slovenec odhaja v zelo gledani hrvaški resničnostni šov …

Sandi Hribernik je znan obraz Planet TV, vstopil je v resničnostni šov Poroka na prvi pogled. Bil je eden izmed kandidatov prve sezone slovenske različice šova, poročil se je s Kate Balon, s katero pa nekako nista našla skupnega jezika.

sandi kate
Sandi in kate v šovu Poroka na prvi pogled. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Kasneje je Sandi presenetil s prijavo v slovenski resničnostni šov Ljubezen po domače. Predstavljen je bil med kandidati nove sezone, a se POP TV zaenkrat še ni odločil, da bi s šovom nadaljevali. Pojavile so se govorice, da naj bi snemanje resničnostnega šova nepričakovano preprečile poplave, ki so se zgodile lanskega poletja.

Sandi odhaja v hrvaški šov

Kot piše RTL, pa je Sandi eden izmed kandidatov priljubljenega hrvaškega šova Ljubav je na selu (Ljubezen je na vasi).

Sandi prihaja iz sosednje Slovenije, trenutno pa dela kot voznik in dostavljalec. Domača javnost ga dobro pozna po tem, da je bil eden od udeležencev slovenske različice Poroka na prvi pogled, ko pa je lani v 16. sezoni ‘Ljubav je na selu’ videl svojega rojaka Jožefa Mastnaka, se je odločil poskusiti njegova sreča še enkrat pred kamerami.

sandi rtl
Sandi odhaja v hrvaški šov. (foto: RTL)

Prosti čas preživlja s prijatelji in na sprehodih, rad obdeluje vrt, sadovnjak in vinograd. Zase pravi, da je velik romantik, nepokvarjen, družaben, ne mara laži in prevar. V zvezi je bil osem let in ima z bivšo partnerico sina.

Upa, da bo v šovu našel dekle z dobro dušo in srcem, ki je družabno, skromno in njegovih svetovnih nazorov, staro od 39 do 50 let in srednje postave,” piše o njem hrvaški RTL.

Kot še piše omenjeni portal, bodo gledalci lahko kmete nove, že 17. sezone šova Ljubav je na selu, spoznali že prihodnjo sredo zvečer na RTL.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte