sobota, 5 oktobra, 2024

Gledalka eksperimenta Poroka na prvi pogled okrcala strokovnjakinjo Špelo Gornik

Gledalka eksperimenta je kar preko družbenih omrežij svoje povedala strokovnjakinji Špeli Gornik. Ta ji je odgovorila.

Mnogi gledalci z zanimanjem spremljajo eksperiment Poroka na prvi pogled, iz katerega se lahko marsikaj naučijo tudi sami ali pa dobijo kak nasvet, ki jim lahko pride prav.

špela gornik jutro
Strokovnjakinja Špela Gornik (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Strokovnjaki Špela Gornik, Sonja Javornik in Timotej Strnad letos navdušujejo tako kandidate, ki upajo, da bodo iz eksperimenta izstopili bolj izkušeni in pripravljeni na ljubezen, kot tudi gledalce. Letošnja sezona je, po mnenju mnogih, bolj strokovna in bolj poglobljena.

Gledalka okrcala Špelo Gornik

Strokovnjakinja Špela Gornik je bila pred kratkim gostja v oddaji Jutro na Planetu, kjer je povedala tudi, kaj si misli o tem, da je Olga na obisk povabila kar svojega bivšega moža.

Kar je naredila Olga je, da je bivšega partnerja povabila, da bo preveril Miho, da ga bo testiral. Mislim, da ga že ona dovolj testira, ne potrebuje še bivšega partnerja, da to naredi. Bravo, Miha, jaz se ne bi tako mirno odzvala kot se je on,” je povedala svoje mnenje.

Na družbenih omrežjih pa se je oglasila gledalka, ki je Gornikovo okrcala. “To bi jaz rada slišala na ceremonijah… da se ta vaša opažanja dotičnim pove direktno v obraz,” je zapisala.

špela gornik jutro
Špela Gornik je bila gostja v oddaji JUtro na Planetu. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Gornikova se je na njen zapis odzvala in ji pojasnila: “Na televiziji je prikazana skrajšana verzija ceremonij, samo snemanje je trajalo precej ur. Do vseh kandidatov smo bili kar se da direktni, stvari nismo zavijali v celofan. Narava eksperimenta je takšna, kot je terapevtsko delo v realnosti (gre vendarle za resničnostni šov)/ Tako kot gledalci tudi mi šele z gledanjem oddaje dobivamo celoten vpogled in lahko še več poučnih elementov delimo v oddajah, kot je Jutro na Planetu.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte