ponedeljek, 15 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: To si v resnici strokovnjaki mislijo o tej kandidatki eksperimenta

Strokovnjaki, ki v letošnjem eksperimentu spremljajo pare, imajo morda zelo drugačen pogled kot si mislite …

V zadnji komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled je sodelovala tudi strokovnjakinja Špela Gornik, ki je iskreno spregovorila o vseh kandidatih. Njena ocena pa je morda presenetila marsikaterega gledalca, saj je brez dlake na jeziku povedala točno to, kar si misli.

strokovnjakinja špela gornik
Strokovnjakinja Špela Gornik (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Katja je kar precej zlobna. Zlobna je sicer iz svojih ran, ampak dejanj se tukaj ne more opravičevati. Lahko mu damo samo medaljo, da je zdržal v teh razmerah. Vsak bi si želel vsaj malo topline, vsaj malo sprejemanja, vsaj malo odobravanja,” je pojasnila svoj vidik v komentatorski oddaji Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihu Hercogu.

V nadaljevanju je spomnila, da je Katjo ocenil tudi strokovnjak Timotej Strnad. “Ocenil jo je kot nekoga, ki je zasvojen z ljubeznijo. To pomeni, da je ena tistih, ki bo hrepenela po nedosegljivih, čimbolj oddaljenih, po možnosti že poročenih, ob katerih bo imela neke ekstremne dogodke in potem bo sanjarila o tem in mislila, kakšna ljubezen je to bila. Ona se boji bližine in ta bližina se odraža na njenem obrazu. Ste opazili njeno mimiko?” je o Katji še povedala strokovnjakinja.

katja matic
Katja in Matic na zadnji ceremoniji. (foto: Planet TV)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte