petek, 20 septembra, 2024

Kaj?! POP TV sporočil, da oddaje Delovna akcija ne bo več

S POP TV so sporočili, da Delovne akcije ne bo več. Kaj se dogaja?

Mnogi gledalci se vsako nedeljo zvečer veselijo oddaje Delovna akcija, v kateri voditeljica Ana Praznik skupaj s pridnimi mojstri prenavlja domove.

maja ana delovna akcija
Delovna akcija bo Maji prenovila hiško. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Letos se preko televizijskih zaslonov vrti že sedma sezona Delovne akcije, a ta se je žal že približala koncu. V nedeljo gledalce namreč čaka še zadnja oddaja, v kateri bodo pokazali, kako so mojstri prenovili staro hiško Maji in njeni hčerki Irenci.

Sedma sezona Delovne akcije se bliža koncu. Prav čudovit občutek je, ko se zaveš, da si bil prav ti razlog, da si nekomu polepšal dan, leto ali življenje. Ana Praznik to zna. Tudi ta sezona je bila polna solz, smeha, ljubezni in predvsem veliko pridnih rok,” so zapisali ustvarjalci Delovne akcije na družbeno omrežje.

Prav tako pa so sporočili, da že iščejo družine za osmo sezono. V posnetku Ana nagovarja gledalce, da če poznajo koga, ki si sam ne more privoščiti prenove svojega doma, pa bi to potreboval, naj ga prijavijo v osmo sezono oddaje Delovna akcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

“Jaz se neizmerno veselim še kakšne sezone,” je Ana povedala v posnetku in dodala: “Prijave za novo sezono so odprte. Če poznate koga, dajte ga prijavit. Saj veš, če ni prijavljen, mi ne moremo vedeti za njih, da potrebujejo pomoč. Če želite kaj dobrega narediti, prijavite,” poziva gledalce Ana.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte