petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Po zadnji oddaji so se mnogi gledalci obrnili na POP TV. To jih je zelo zmotilo

Zadnja oddaja Delovne akcije je naletela na zelo velik odziv gledalcev. Mnoge je ta podrobnost zelo zmotila …

V zadnji oddaji Delovne akcije so gledalci spoznali mamico Majo, ki v majhni in stari hiški živi skupaj s svojo hčerko Irenco.

maja ana
Maji se bo uresničila velika želja. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja ima za seboj zelo tragične izgube. Ko je bila stara komaj 12 let, je zaradi bolezni umrla njena mati. Njo in njenega brata Robija je vzgojila babica.

Maja je bila na svojo babico in brata zelo navezana, a kruta usoda je ponovno posegla v njihovo srečo. Najprej je zbolela babica, nato še njen brat. Oba sta umrla in Maja je ostala popolnoma sama v majhni hiški.

Pred tremi leti pa je tudi v njeno življenje posijalo sonce. Iz avanture se je rodila Irenca, za katero Maja pravi, da ji pomeni vse na tem svetu. V hiški živita skromno življenje, Maja pa je imela le eno veliko željo. Da bi lahko hiško prenovila.

Ker ji finance niso dopuščale, je na vrata njenega doma potrkala Ana Praznik iz Delovne akcije. Maji je povedala, da je bila izbrana in da ji bodo mojstri prenovili dom.

ana maja delovna akcija
Maja bo dobila prenovljeno hiško. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Veselje mlade mamice je bilo nepopisno. Končno bo lahko s svojo hčerko zaživela lepše življenje.

A tudi tokrat so se mojstri soočili z zahtevno prenovo. “Tokratna prenova je malo drugačna kot dosedanje,” je povedal vodja Bojan in dodal, da bodo prenavljali starejšo leseno hišo.

Gledalci so se obrnili na POP TV

Oddaja je naletela na zelo velik odziv med gledalci, ki so se množično oglasili preko družbenih omrežij. Mnogi so opazili, kako lepo Maja skrbi za svoj dom in hčerko. Mnogi so zapisali, da ji iz srca privoščijo, da ji bodo mojstri prenovili hiško.

Mnogi pa so se obrnili na POP TV in zapisali, da bi morali nujno zamenjati tudi streho.

Upam, da popravijo tudi streho. Saj je to najbolj pomembno,” se je glasil eden izmed mnogih podobnih komentarjev.

streha hiša
Bodo mojstri prenovili tudi streho? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ali bodo mojstri uredili tudi streho, bodo gledalci lahko videli v drugem delu prenove, ki bo na sporedu v nedeljo zvečer.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte