petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Oglasila se je oseba, ki je poznala mamico Sandro, ki je izgubila boj z rakom

V novi oddaji Delovna akcija so gledalci spoznali družino Markovec. Sedaj se je oglasila oseba, ki je poznala mamico Sandro …

V novi oddaji Delovna akcija je voditeljica Ana Praznik obiskala družino Markovec. Očka Klemen je po hudi bolezni, njegova žena Sandra je imela raka, ostal sam z dvema otrokoma.

klemen delovna akcija
Klemen je ostal sam z dvema otrokoma. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina, ki je izgubila mamico, še vedno žaluje, rana je še zelo sveža. Otroka, 10-letna Linda in 7-letni Liam si najbolj želita, da bi bila njuna mamica še vedno živa.

O njej pa je same lepe besede našel tudi njen soprog Klemen. “Sandra je bila ljubeča mami,” je povedal skrušeni vdovec, dodal, da si boljše žene ne bi mogel želeti. “Dokler je bila zdrava, je bila polna življenja,” je povedal.

Dodal je, da je zelo rada pela in plesala. “Jaz mislim, da je bila res sonček, kar se tiče osebnosti,” je o njej povedal Klemen. Iskreno je povedal, da o njeni smrti še zelo težko govori.

“Grozno je, ko nekoga gledaš in veš, da je že izgubil bitko,” je s solzami v očeh o svoji ženi dejal Klemen.

Družina, ki ji bo Delovna akcija prenovila stanovanje, se je dotaknila mnogih gledalcev. Tokrat so si bili enotni, da je voditeljica Ana Praznik izbrala pravo družino in da si resnično zaslužijo prenovo doma.

sandra delovna akcija
Sandra je bila ljubeča mati in najboljša žena. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na družbenih omrežjih se je usul plaz pozitivnih komentarjev, mnogi so družini zapisali spodbudne besede, med njimi pa se je oglasila tudi oseba, ki je mamico Sandro poznala.

Sem jo osebno poznala, res je bila sonček. Počivaj v miru, Sandra,” je komentirala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte