sobota, 5 oktobra, 2024

Znani slovenski par zaradi žalostnega razloga skrival nosečnost pred javnostjo

Da bosta postala starša, z javnostjo nista delila. Imela sta zelo žalosten razlog …

Znani slovenski par, Simona in Matjaž Kosi, ki sta se ravnokar razveselila rojstva petega otroka, sina Krištofa, sta močno presenetila javnost. Par, ki je znan po svojih zabavnih objavah, ki jih ustvarjata pod umetniškim imenom Misticizem, o nosečnosti ni javno govoril.

Zakaj sta veselo novico bolj kot ne zadržala zase, sta razkrila za njena.si.

“Novice v najinem zasebnem življenju nisva skrivala, sva pa jo zadržala zase za družabna omrežja, pa čeprav sva v zadnjem mesecu kar nekajkrat na javljanjih “v živo” na TikToku tudi tam gledalcem razkrila, da čakamo dojenčka,” je dejal ponosni očka Matjaž.

Razlog, da tega nisva delila “s svetom” tiči v tem, da sta za nama dve težki izkušnji, ko je v procesu nosečnosti šlo nekaj narobe. Ena takšna izkušnja se je zgodila tik pred to nosečnostjo, zato sva bila do zadnjega v strahu ali bo tokrat vse potekalo tako, kot je treba,” je pojasnil.

“Na dan zadnjega spontanega splava, lani julija, ko je obenem imela Simona tudi zelo težke trenutke na poslovnem področju, bi lahko popolnoma obupala in rekla, da je vse zaman. A sva bila ravno takrat na tednu za velike družine Aninega sklada v Kančevcih in družine z veliko otroki so nama bile tako velik navdih, da sva vse skupaj prepustila v Božje roke in rekla, da sva močnejša od ovir,” je razkril za omenjeni portal in dodal: “Tako se je nemudoma zgodil čudež, ki ga nismo niti najmanj pričakovali in sedaj, devet mesecev po zadnji težki izkušnji, imamo tukaj sinčka Krištofa.”

simona matjaž kosi
Simona in Matjaž Kosi sta se razveselila petega otroka. (foto: Facebook/Misticizem)

Par se je petega otroka razveselil pred nekaj dnevi. Veselo novico o rojstvu sta objavila na družbenem omrežju z besedami: “Dragi vsi! Danes je za nas najlepši dan naših življenj. V porodnišnici v Murski Soboti se je popoldan rodil naš peti otrok, sin Krištof. Otrok, ki smo si ga vsi tako zelo želeli in se ga veselili. Bogu hvala, da je privekal na svet živ in zdrav. Z mamico Simono sta v redu in se že veselo hranita.”

Neži, Tobiji, Izaku in Rafaelu se je tako pridružil še ne bratec. Iskrene čestitke tudi iz uredništva Top24Novice!

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte