sobota, 5 oktobra, 2024

Ojoj, s takšnimi težavami se po velikem veselju danes sooča znana Slovenka

Znana in priljubljena Slovenka je najprej prejela lepo novico, sedaj pa nesreči ni videti konca.

Znana Slovenka, Ana Petrič, ki je postala Slovenka leta, se sooča z neprijetnimi stvarmi. Kot je razkrila v zapisu, ki ga je objavila na družbeno omrežje, se ji neprijetne stvari dogajajo že mesec in pol.

V mesecu in pol, kar sem postala Slovenka leta, kar očitno nekoga zelo boli, sem bila deležna slabih reči, doživela kleveto, po krivem javno ponižana in danes so mi celo ukradli identiteto (zato lažni članki z virusi na fb in spletu). Pazite in ne klikajte ter jih ne delite, ker gre tako virus naprej,” je zapisala Petričeva.

Ostaja optimistična

A najbolj pomembno je, da v vsej zgodbi pojasnjuje tudi, da ostaja pozitivna.

Še včeraj bi se mi zaradi tega mešalo, danes pa se na glas krohotam, ker me je začelo vse to zabavati. Zjutraj sem prijateljici pravila, da se ne štejem med znane. Sedaj sem zagotovo, ker naj bi se družila z g. Robertom Golobom, urejala denarne prevare s Tilnom Artačem in še mnogo tega. No, hvala bogu, da mi niso dodali še promocije raznih preparatov s čudežnim učinki in da so uporabili moje še kar lepe fotografije. Pa dodajam tu še eno,” je zapisala svojim spletnim prijateljem.

slovenka leta ana narava
Slovenka leta Ana Petrič (foto: Facebook/Ana Petrič)

V zaključku obvestila je svoje prijatelje še prosila, naj objavo delijo, da bo čim več ljudi videlo njeno sporočilo.

Zadnji članki

Ne spreglejte