nedelja, 6 oktobra, 2024

Vlasta iz Poroke na prvi pogled končno povedala vso resnico o Roku

Vlasta, ki je v eksperiment Poroka na prvi pogled vstopila lani, je končno razkrila vso resnico o tem, kaj se je dogajalo med njo in Rokom. Presenečeni?

Zagotovo se še spomnite Vlaste, ki je lani vstopila v eksperiment Poroka na prvi pogled. Strokovnjaki so ji za moža določili Roka in zdelo se je, da sta zares sanjski par. Vse dokler nista eksperimenta zapustila. Ko so ugasnile kamere, sta spoznala, da nista ustvarjena drug za drugega. Še več, Vlasta je bila na Roka zelo jezna, dejala je, da ji je lagal in jo zavajal.

Poroka na drugi pogled Vlasta
Vlasta je v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled povedala resnico o Roku. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Leto dni kasneje pa je Vlasta sklenila, da razkrije vso resnico. Kot gostja bo nastopila v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, kjer bo med drugim komentirala tudi svojo zvezo z Rokom.

V oddaji jo bo Špela Grošelj vprašala, če se je kaj spremenilo na ljubezenskem področju, Vlasta bo dejala, da popolnoma nič. “V bistvu sem še zmeraj tam, kjer sem bila,” bo dejala in s tem razkrila, da je še vedno samska.

Vlasta Poroka na drugi pogled
Vlasta bo gostja v Poroki na drugi pogled (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Spregovorila bo o Roku

V nadaljevanju oddaje bo Špela vprašala Vlasto, če ima še vedno stike z ostalimi udeleženci eksperimenta, Vlasta bo povedala, da se še vedno slišijo. Na namig, da najbrž nima stikov z Rokom, pa bo Vlasta presenetila. “Z Rokom midva normalno komunicirava, tudi pride se ostriči,” bo presenetila Vlasta. Vlasta je namreč lastnica frizerskega salona.

Vlasta bo v nadaljevanju pojasnila, da sta se z Rokom pogovorila, povabil jo je na kosilo. “Končno je tudi povedal, kaj se je vse dogajalo. Ker, v bistvu si prizadet, če ne veš, zakaj se gre,” bo pojasnila.

komentatorska oddaja Vlasta
Vlasta bo razkrila, da se z Rokom slišita. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Povedala bo tudi, da je bil Rok v eksperimentu Poroka na prvi pogled idealen mož, a ko sta prišla ven iz šova, enostavno ni mogel narediti tistega, ar je obljubil.

Razkrila bo, da danes normalno komunicirata, ni pa možnosti, da bi bila še kdaj par, saj sta si preveč različna.

Zadnji članki

Ne spreglejte