petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: POP TV razkriva ozadje stanovanja, v katerem živita Lia in Jan

Gledalci so opozorili na dejstva, ki jih ob gledanju oddaje Delovna akcija niso mogli spregledati. POP TV pojasnjuje resnico …

“Ali Lia in Jan res živita v starem in zanemarjenem stanovanju? Zakaj ga nihče ni očistil?” sta dva najpogostejša vprašanja na družbenih omrežjih te dni.

Majhna kuhinja (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mnogi gledalci se namreč čudijo, da 22-letna Lia in njen 17-letni brat Jan res živita v tako dotrajanem in neurejenem stanovanju. Mnogi menijo, da je nemogoče, da bi tam kdo živel.

Stanovanje je staro, dotrajano, nima ogrevanja, je umazano, zanemarjeno. Mnogi gledalci so opazili stranišče, ki je videti, kot ga že zelo dolgo ni nihče očistil. Prav tako jih je zmotila poginula miš, menijo, da je skoraj nemogoče, da bi nekdo živel v takšnem.

Kaj je res in kaj ne, smo vprašali na POP TV.

Dnevna soba (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Nekateri gledalci menijo, da v stanovanju Lie in Jana Auberja, ki ga prenavlja Delovna akcija, nihče ne živi, saj naj bi bilo preveč umazano in zanemarjeno. Je to res?

Ne, ne drži. V stanovanju živita Lia in Jan, občasno tudi Mama. Tudi Nono, ki prebiva v drugem delu hiše, si z njima deli stranišče in kopalnico.

Soba (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Nekatere gledalce Delovne akcije je zmotilo, da je bilo stanovanje zelo umazano, stranišče neočiščeno. Ali je stranišče v uporabi?

Stranišče, ki ga vidimo v oddaji ni bilo zares v uporabi. Lia in Jan sta si do prenove delila stranišče z Nonom. To je po prenovi ostalo  dedku, Lia in Jan pa sta dobila prenovljeno stranišče. Ker se njun dedek ni hotel izpostavljati, tudi mi nismo izpostavljali zgodbe s straniščem. Miška, ki se je znašla v kuhinji, pa je bila spregledana, najbrž ker je poginila kak dan prej, sploh pa se oba otroka tega prostora izogibata, saj je tam preminil oče. S prenovo je prostor dobil novo energijo – še eno priložnost.

Zadnji članki

Ne spreglejte