nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Andrej je bil v najstniških letih deležen šikaniranja

Andrej, ki je vstopil v letošnjo sezono Poroka na prvi pogled, nam je razkril, zakaj so ga nekoč zasmehovali …

V letošnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled sodeluje tudi 47-letni Andrej. Ta se je poročil z Ireno, ki sprva z njim ni bila zadovoljna, a si je premislila.

Irena in Andrej (foto: Planet TV)

Po poroki je najprej dejala, da ni tak kot bi si želela, po pogovoru z njim pa je ugotovila, da se lahko ujameta in da bo eksperimentu dala priložnost.

Irena in Andrej sta odšla na medene tedne na Dunaj, tam pa sta imela dovolj časa, da sta se spoznavala. Med drugim je Andrej Ireni zaupal, da je nekoč treniral balet. Ob tem je bila Irena zelo presenečena, Andrej ji je povedal, da zelo rad pleše.

A od baleta se je hitro poslovil. “Balet sem treniral dve leti v osnovni šoli in sicer v 7. in 8. razredu,” je za Top24Novice pojasnil Andrej.

“Pri plesu se rad sprostim ob zvoku glasbe, ker takrat si čisto v drugem svetu sproščen in umirjen. Plešem še zmeraj kadar je prilika. Ampak ne baleta (smeh),” nam je zaupal.

Irena in Andrej sta na medenih tednih uživala. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Razkril pa tudi, zakaj je prenehal s treningom baleta. “Prenehal sem zaradi nekega tabuja med fanti. Fantje so pač mislili, da je to za istospolno usmerjene in tako sem pustil vse skupaj za sabo.”

Zadnji članki

Ne spreglejte