sreda, 16 oktobra, 2024

Aleš Valič (Skrito v raju) svoji ženi dal obljubo, ob kateri boste ostali brez besed

Znani slovenski igralec Aleš Valič, ki igra v priljubljeni seriji Skrito v raju, je razkril, kaj je moral obljubiti svoji ženi.

Znani in priljubljeni slovenski igralec Aleš Valič v novi slovenski seriji Skrito v raju igra vdovca, dr. Edvarda Steinerja. V seriji večkrat omeni svojo pokojno ženo Mileno, ki jo zelo pogreša.

Edvard in Hrvoje (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V resničnem življenju pa je igralec že vrsto let srečno poročen s Tejo Valič. Pred tremi leti sta ob praznovanju tridesetletnice poroke celo obnovila svoje poročne zaobljube.

Kot pa je za revijo Lady razkril igralec, sta zakonca že pred poroko govorila tudi o tem, kako bo, ko bo eden izmed njiju zapustil ta svet. Že takrat je moral igralec svoji ženi dati obljubo, da jo bo preživel.

“Pred sabo imam težko nalogo. Pred poroko sem ji namreč moral obljubiti, da bo ona odšla prva. To nalogo sem si nekako zadal, ampak ne vem, kaj je zapisano v zvezdah in ali jo bom uspel izpolniti. Pri ljudeh, ki se dobro razumejo, so verjetno to najhujše slutnje. Da bi nenadoma ostal brez človeka, s katerim si deliš vsakdan,” je razkril Valič za omenjeno revijo.

Zadnji članki

Ne spreglejte