nedelja, 6 oktobra, 2024

Ideja za aktivno preživljanje počitnic: Brezplačne urice drsanja

Iščete zanimive ideje, kako najbolj aktivno in zdravo preživeti zimske počitnice? Odpravite se na največje drsališče v Ljubljani.

Če si tudi vi želite preživeti zimske počitnice aktivno in zdravo, če imate željo naučiti se drsanja, je sedaj pravi čas.

V Aleji so tudi letos pripravili mnogo priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa, udeležite se lahko brezplačnih delavnic, na voljo pa so tudi učne urice drsanja.

“Med zimskimi počitnicami, začenši danes, bodo brezplačne urice drsanja s Pino Umek kar vsak dan med 13. in 15. uro. Vabljeni vsi, ki drsanja še niso vešči, kot tudi tisti, ki ga že obvladajo. V Aleji se boste gotovo naučili kakšnega novega trika, zato le izkoristite še zadnjo priliko za to zimsko aktivnost na edinim drsališčem nad mestom,” vabijo v Aleji.

Poskrbeli so tudi za najmlajše

Ta teden se lahko vsak dan od 16. ure dalje najmlajši zabavajo v  počitniških ustvarjalnicah v Planetu Lollipop. Skupaj s prijatelji bodo razvijali svojo domišljijo skozi zanimive in interaktivne dejavnosti ter ob tem ustvarjali nepozabne spomine.

Zadnji članki

Ne spreglejte