petek, 20 septembra, 2024

Na male zaslone se vrača Delovna akcija

POP TV razkriva, kdaj se na male zaslone vrača priljubljena oddaja Delovna akcija in kaj bo v oddajah tokrat.

Mnogi gledalci se bodo razveselili novice, da se že zelo kmalu na male zaslone vrača nova sezona priljubljene oddaje Delovna akcija. Kot razkriva POP TV, bo prva oddaja na sporedu že v nedeljo, 3. marca.

“Delovna akcija je koncept oddaje, ki je blizu gledalcem, in sedaj, po sedmih letih, ti že dobro vedo, kako vse skupaj poteka. Tega ne bomo spreminjali. Je pa unikatna naša energija – med mojstri in mano  in zato je vsaka oddaja, vsaka sezona vedno znova zelo posebna,” je o oddaji za 24ur.com povedala voditeljica Ana Praznik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Voditeljica in ekipa pridnih mojstrov, ki v nekaj dneh prenovi dom in pogreje srca mnogim, razkrivajo, da nas čaka sezona, polna čustev.

Ker je oddaja družinska, pa Praznikova pojasnjuje, da čudi veliko odgovornost, oddajo namreč spremljajo tudi mlajši gledalci.

“Zato je pomembno, kakšne vrednote sporočamo prek oddaje – pomoč sočloveku, empatija, strpnost in neobsojanje. Tega slednjega se moramo še posebej zavedati. Tudi odras,” poudarja Praznikova.

Tudi letos pa bodo družine, ki jim bodo prenovili dom, deležni tudi majhnih, a iskrivih presenečenj, ki jih zanje vsako sezono pripravlja voditeljica Ana.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte