sobota, 5 oktobra, 2024

Tinkara Fortuna ponosna na svojo hčerko: Pred njo je novo obdobje v življenju

Znana slovenska pevka in avtorica otroških slikanic Tinkara Fortuna, ki je tudi mamica trem hčeram, je ponosno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kaj je uspelo njeni hčerki.

Znana slovenska pevka, članica glasbene skupine Bepop in avtorica otroških slikanic Tinkara Fortuna, je s svojimi spletnimi prijatelji in sledilci preko družbenega omrežja Instagram delila fotografijo, na kateri je skupaj s svojo najstarejšo hčerko, le ta pa sedi za volanom.

Tinkara z najstarejšo hčerko Tajo. (foto: osebni arhiv Tinkare Fortuna)

“Spet en mejnik. Od danes naprej imamo uradno še eno šoferko v družini,” je pripisala poleg fotografije, ki jo je objavila v Instagram zgodbi.

“Izpit za avto je opravila najstarejša hči, osemnajstletna Taja,” je za portal Top24Novice.si pojasnila Fortunova in dodala, da je zelo ponosna nanjo. “Z veseljem se z njo zapeljem kot sovoznica.”

Ob tem prelomnem dogodku v hčerinem življenju pa se je tudi sama spomnila, kako je bilo, ko je opravila vozniški izpit.

“Sama sem izpit opravila pri 19 letih in tudi zelo na hitro. Spomnim se prvega dne z izpitom. Takrat sem namreč sprejela delo hostese za Red bull in se nato z avtom ki je vozila pločevinko te pijače peljala iz Celja v Ilirsko Bistrico na reli prireditev,” nam je zaupala in v smehu dodala: “Čudoviti spomini in ne morem verjeti, da bo od tega že 25 let.”

Zadnji članki

Ne spreglejte