petek, 20 septembra, 2024

Lado Bizovičar naredil izjemo in spregovoril o svojem očetu

Igralec in voditelj Lado Bizovičar je naredil izjemo in tokrat spregovoril o svojem očetu.

Priljubljeni slovenski televizijski voditelj, igralec in žirant v šovu Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, je tokrat spregovoril o svojem očetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lado Bizovičar (@ladobizovicar)

Znano je, da je bila njegova mama Barbara Bizovičar, ki se je pred mnogimi leti preselila v Afriko. Lado se je z njo tudi večkrat fotografiral v javnosti in o njej govoril.

“Mama je bila pač bolj medijsko zanimiva s svojo življenjsko zgodbo, ko se je kot uradnica brez znanja angleščine preselila v Afriko,” je za revijo Obrazi povedal o svoji žal že pokojni materi.

Za omenjeno revijo pa je spregovoril tudi o očetu. “A tudi moj oče je duhovita in predvsem radovedna oseba,” je povedal Bizovičar.

Bil je sindikalist

Kot je razkril v nadaljevanju, je bil njegov oče sindikalist. “Vse življenje je bil borec za pravice delavcev, bil je sindikalist v časih, ko so sindikalisti stali z ramo ob rami z delavci,” je pojasnil za omenjeno revijo.

“Še zdaj je pri svojih rosnih 82 letih zelo aktiven in radoveden. Veliko bere in proučuje različne stvari. Je tudi športnik, gobar, plesalec, ljubimec, predvsem pa zelo zanimiv pripovedovalec zgodb. Skratka, dober lik,” je povedal.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte