sobota, 5 oktobra, 2024

Natalija Kolšek o otrocih: “Z možem Markom sva njihova opora”

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je z veliko mero ljubezni in ponosa spregovorila o svojih treh otrocih. Danes pa je zanje prav poseben dan …

Znana in priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek vedno rada spregovori o svojih otrocih, to pa naredi z velikim ponosom in iskricami v očeh.

Danes je za družino Kolšek prav poseben dan, hčerka Aisha Naja praznuje 20 let. ob okrogli obletnici je njena mati nekaj besed zapisala tudi na družbeno omrežje Facebook.

20 let si danes mlada. Saj veš, za naju z atijem, boš vedno mala pupika, čeprav si, vsaj mene, že zdavnaj prerasla. Snežilo je tudi na današnji dan, pred 20-imi leti, ko si s svojo srčno energijo, pričela svoje sončno poslanstvo na zemlji. Draga naša punca svetlobe, vse najboljše in še boljše ti iz srca želimo,” je ljubeče zapisala poleg fotografije, s katero je pokazala, kakšna lepotica je postala njena hči.

Za portal Top24Novice.si pa je o svojih treh otrocih razkrila še več podrobnosti.

Aisha je zelo vestna in marljiva, zato budnica odpade, na njeno željo (smeh), saj je rojstni dan v petek, ko ima predavanja, ki jih ne želi zamuditi. Študira angleščino pedagogiko in je na poti proti svojemu sanjskemu poklicu predavateljice,” je povedala Kolškova, ki je s hčerko pred časom posnela tudi duet za pesem Pesem upanja.

Pevka Natalija Kolšek s svojo družino. (foto: Laura Pokleka Production)

Pojasnila je, da je bil to njun prvi skupni duet, ki pa zagotovo ne bo zadnji. “Čeprav se mi zdi boljša ideja in njej seveda tudi, da posname kak svoj komad, jaz pa tudi (smeh).”

Kolškova je pohvalila tudi ostala dva otroka. “Anej, 27 letni sin, ki je nekoč prepeval v duetu Mama ti si moja, pri štirih letih, je lani magistriral in je na Kmetijskem institutu v Ljubljani, zaposlen na znanstvenem področju, hči Anisa, ki ima 16 let in je še edina najstnica v naši družini, obiskuje 2. letnik smer veterinarski tehnik in ima prav tako izjemen glas in posluh, a se ne želi izpostavljati, no, vsaj zaenkrat ne,” je povedala Kolškova.

“Še vedno sem mlada!”

Pevka pa pravi, da se kljub temu, da otroci rastejo, še vedno počuti mladostno. “Občutek, ko otroci rastejo je tako nenavaden, vsaj zame, saj verjetno živim v neki samoprevari, da sem še zelo mlada, kljub številkam, ki te vsake toliko spravijo na realna tla (smeh). Je pa res, da se toliko pogovarjam in tudi preko družbenih omrežij komuniciram s svojimi otroki, da sem na nek način kar novodobna mama, z uporabo in razumevanjem novih angleških in drugih izrazov (smeh),” je priznala.

“Skratka sva oba z možem Markom sva njihova opora in sva hvaležna, da so tako srčni, empatični, marljivi,” je ponosno povedala Kolškova.

Zadnji članki

Ne spreglejte