petek, 20 septembra, 2024

TOP recept, ki hitro in učinkoviti čisti jetra ter vrača energijo

Eliksir je sestavljen iz treh sestavin, ki učinkovito odstranjujejo zamaščenost in toksičnost jeter. Pripravite si ga že danes in se sami prepričajte o vrhunskih rezultatih.

Kot verjetno veste, so jetra največja žleza v telesu. Poznane so po tem, da imajo nalogo odstranjevanja škodljivih stvari iz telesa, vendar je njihova vloga še veliko večja.

Olivno olje je zdravilno. (foto: freepik.com)

V jetrih se neprestano shranjujejo vitamini, železo in glukoza, ki jih jetra nato spuščajo v krvožilni sistem, kadar je v telesu potrebno več sladkorja za energijo. Jetra prav tako odstranjujejo stara rdeča krvna telesca, inzulin in druge hormone, zato je še toliko bolj pomembno, da so naša jetra vedno v top formi.

Še posebej pa so jetra obremenjena v današnjem času, ko je prehrana, žal vse bolj polna škodljivih snovi, ki pa jih jetra brez pomoči, ne morejo več same uničiti in odstraniti. Prav zato moramo jetrom zagotoviti vso možno potrebno pomoč in podporo, da bodo pri opravljanju svoje funkcije uspešne in zdrave.

Eliksir, ki pomaga in prečiščuje jetra in s tem seveda zdravi celi naš organizem je sestavljen iz samo treh sestavin: olivno olje, limonov sok in kurkuma.

Eliksir sestavimo:

  • 1 velika žlica olivnega olja
  • 2 veliki žlici limonovega soka
  • ½ male žlice kurkume
Kurkuma vsebuje številne antioksidante. (foto: freepik.com)

Te tri sestavine samo zmešate in jih na prazen želodec vsako jutro popijete. Olivno olje in limonov sok sta izredno močna antioksidanta, ki odstranjujeta odvečne proste radikale, ščitita zdrave celice od raznih mikro-poškodb ter nevtralizirata neželene toksine. Kurkuma s svojo vsebino uspešno regenerira jetra in zdravi njene morebitne poškodbe in ob enem, uspešno odstranjuje maščobo okoli njih.

Zadnji članki

Ne spreglejte