petek, 20 septembra, 2024

Cirkusanta Matjaž in Tina navdušila s polfinalno točko v šovu Slovenija ima talent

V četrti polfinalni oddaji Slovenija ima talent sta nastopila tudi cirkusanta Matjaž in Tina, ki ustvarjata pod umetniškim imenom Arbadakarba.

Cirkusanta Tina in Matjaž, ki ustvarjata pod umetniškim imenom Arbadakarba, sta za četrto polfinalno oddajo šova Slovenija ima talent, ki je bila na POP TV včeraj zvečer, pripravila točko, ki je vsebovala cirkuške elemente, Tina pa je še zapela.

Tina in Matjaž s polfinalno točko v šovu Slovenija ima talent. (foto: POP TV)

S svojo polfinalno točko sta popolnoma navdušila vse štiri žirante, pa tudi gledalce v studiu. Da so bili nad njima zelo navdušeni tudi gledalci pred malimi televizijskimi zasloni, pa je dokazalo glasovanje. Namenili so jima namreč največ glasov in ju poslali naravnost v finale.

Žiranti so bili navdušeni

Po odlično izvedeni točki so Tini in Matjažu oceno namenili žiranti.

“Hvala, da sem spet začela verjeti v čarovnijo. To je bilo tako pravljično, povezano, ljubeče,” jima je rekla Ana Klašnja. Marjetka Vovk je dodala: “To je bila meni najboljša točka na talentih kadar koli.”

Andrej Škufca je dodal: “Vidva sta multitalenta. Pela si, bila je magična in čudovita točka.”

“Ples, acro joga, žongliranje … Hvala lepa za to krasno točko polfinalne oddaje”« ju je pohvalil tudi Lado Bizovičar.

Mnogi gledalci pa menijo, da sta prav Tina in Matjaž tista, ki imata največ možnosti za zmago v finalni oddaji šova Slovenija ima talent. Se strinjate?

Zadnji članki

Ne spreglejte